Salkkari-Blogi: Torstain jaksossa jälleen kliseitä, mutta myös hyviä käänteitä

Salkkari-Blogi: Torstain jaksossa jälleen kliseitä, mutta myös hyviä käänteitä
Kuvankaappaus mtv.fi-sivulta.

Torstain Salattujen elämien jakso tarjoaa jälleen kerran ennalta-arvattavia käänteitä, mutta toisaalta myös joidenkin hahmojen kohdalla tilanteita, joihin ei täysin osannut varautua.

Sisältää spoilereita

Salkkarit on tunnettu laiskasta käsikirjoittamisesta ja kohtausten välissä tapahtuvasta flippeningistä, jossa joku asia “yllättäen” päättyy juuri toisin kuin “oletettiin”. Torstain jaksossa pääpaino on Eevan ja Aaron sekä Violan välisissä suhteissa, Laiteloiden kihlaussähläyksessä sekä Benjaminin ja Karin suhteesta Taalasmaihin.

Aaro pyrkii pääsemään lähelle Violaa, mutta ei oikein osaa. Eeva menee puhumaan Violalle tämän puolesta, ja Viola on paljastamassa jo kaiken tapahtuneen Aarolle, mutta.. Totta kai Severi tulee juuri sillä samalla sekunnilla (edellisestä blogista voitte laskea todennäköisyydet tälle oikeassa maailmassa; salkkareissa todennäköisyys 99 %) ja Viola karkaa pois. Myöhemmin jaksossa Aaro ja Eeva saavat Violan kiinni ja tämä yllättäen uskaltaa tunnustaa. Isompi yllätys on se, ettei Aaro suutu Violalle ja ripitä tätä, vaikka jakson alussa hän lupasi ettei tee niin! Sen sijaan Aarolle tapahtuu jotain kummempaa, ja tämä lopputulos nähdään myöhemmin..

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ulla kertoo huomanneensa Benjaminin lentäneen pihalle vip-bileistä, ja tämä on osittain aika naurettava käänne. Eihän nyt kukaan Ullan ikänen käytä iigeetä, saatika sitten seuraa juuri tuota tiettyä henkilöä! Ilmeisesti koko Pihlajakatu seuraa jotain alle 20v naista Instagramissa, pitäisikö olla huolissaan tästä teinien stalkkaamisesta… No, totta kai Ulla tuntee tämän Ihalaisen Annan ja saa Benjaminin houkuttelemaan Karin kotiin vetoamalla tämän tunteisiin. Saapa nähdä kuinka Benjamin käyttää puhelinnumeroa. Uskon, että he sössivät Severin kanssa muutamaan otteeseen jälleen, ennen kuin fiksuja juttuja tapahtuu.

Btw, Hesassa taitaa kaikki junnut aina vain sössiä tai olla tyhmiä, huhhuh.

Laiteloilla kihlausfarssi jatkuu illan jaksossa. Kesti melkein kokonaisen jakson ajan, ennen kuin Kalle sai tietää Ismon ja Jutan kihloista. Tuo on varmaan jokin Salkkarien ennätys, sillä paljastumisessa meni salaamisaikeista huolimatta jopa jakso, eikä vain yhtä kohtausta! Ismon hanskaanvedot olivat hauskaa seurattavaa, ja Kallen ymmärtäväinen asenne oli lopulta pieni yllätys ja toisaalta tervetullut sellainen.

Tässä tällä kertaa, pureudutaan taas myöhemmin astiaan!

Päätoimittaja