Mark Yusko vertaa Bitcoinin arvoa osakkeisiin

Mark Yusko vertaa Bitcoinin arvoa osakkeisiin

Bitcoinin arvo on vaihdellut vuosien saatossa rankasti, ja joskus se on tarjonnut sijoittajilleen valtavia voittoja. Pahimman manian aikaan 2017 moni lähti Bitcoinin kelkkaan, mutta otti suuria tappioita loppujen lopuksi. Bitcoinin arvo on viime aikoina ollut pidempään 8000 dollarin kieppeillä.

Monella on varmasti käynyt mielessä valuutan myyminen, mutta Morgan Creek Capital Managementin toimitusjohtaja Mark Yusko kehottaa päinvastaiseen toimintaan.

Yuskon mukaan Bitcoin on aina hyvä ostos, ja koskaan ei ole ollut oikea aika myydä sitä. Hän vertasi Bitcoinin kymmenvuotiasta historiaa Amazoniin.

Yuskon mukaan hinnanvaihtelulla ei ole merkitystä, sillä vuodesta toiseen vertailemalla hänen mukaansa on vakaa syy ostaa bitcoinia eikä myydä sitä.

“Kaikki indikaattorit arvon noususta ovat koholla. Kaikkien sijoitusten arvot heilahtelevat”, Yusko selittää Cointelegraphille.

Esimerkeissään hän mainitsee bitcoinin “hash raten”, sekä transaktioiden ja lompakoiden lukumäärän. Jokainen niistä on noussut tämän vuoden aikana ja nousun odotetaan jatkuvan tulevaisuudessa.

Yuskon mukaan Bitcoinin myynti olisi yhtä typerää, kuin Amazonin osakkeiden myynti – tähän mennessä ei ole ollut oikeasti otollista hetkeä sille, sillä arvo on vain jatkuvasti kasvanut.

Hurjimmissa arvioissa Bitcoinin on uskottu nousevan muutamassa vuodessa jopa 250 000 dollariin, joissain arvioissa peräti miljoonaan.

Lue myös: Goldman Sachs ryhtyy myymään kryptovaluuttoja.

Päätoimittaja