Temptation Island Suomen Annalta paljastus seksuaalisista tarpeista – “Sit mä haen muualta”

Temptation Island Suomen Annalta paljastus seksuaalisista tarpeista – “Sit mä haen muualta”

Temptation Island Suomen 9. kaudella varattuna mukana oleva Anna tekee paljastuksia parin seksielämästä.

Anna päätyy illan jaksossa treffeille Majurin kanssa. Majurille Anna päättää avautua parin erikoisemmista seksijärjestelyistä.

“Moni varmaan luulee, että meillä on avoin suhde, mutta mä sanoisin, että meillä on sellainen oma klikki tavallaan. Eli jos jotain ei saa suhteen sisällä…” Anna aloittaa.

“Niin sit haetaan se jostain ulkopuolelta?” Majuri täydentää.

Lue myös: Avoin suhde puhuttaa – mitä se oikeastaan tarkoittaa?

Annan mukaan suhdejärjestelyn tavoite ei ole harrastaa satunnaista seksiä eri kumppaneiden kanssa, vaan muiden kanssa harrastettavasta seksistä etsitään niitä asioita, joita ei omalta kumppanilta saa.

Lue myös: Kannattaako tapailua enää jatkaa? 7 varmaa merkkiä siitä, että suhde ei tule toimimaan

Anna kertoo, että toistaiseksi vain hän on hakenut seksiä suhteen ulkopuolelta. Ville-Pekalla on kuitenkin myös täysi oikeus tehdä niin halutessaan.

“Jos joskus tulee tilanne, että hän haluaa kokeilla jotain ja mä en ole vaikka valmis siihen tai mä en voi sitä antaa. Esimerkiksi jos se haluaa olla vaikka toisen miehen kanssa, niin en mä voi mieheksi muuttua”, Anna kertoo.

Annan mielestä parisuhteen ei kuulu rajoittaa sen osapuolia.

“En mä halua ottaa toisen onnesta pois”, hän muotoilee.

Anna jatkaa seksielämästään puhumista myös illan bileissä. Hän kertoo sinkku-Laurille, miksi hakee seksiseuraa suhteensa ulkopuolelta.

“Mulla on mun seksuaaliset tarpeet. Mä ilmoitin ne Ville-Pekalle läpsistä näin. Kokeiltiin ja ei selvästi mätsännyt ne hommat niin sanotusti. Tultiin siihen tulokseen, että mitä muita vaihtoehtoja siinä on kuin erota tai tehdä joku tällainen sopimus, et se haetaan muualta. Niin me ei erottu, mä haen sen muualta. Se aina vie mut esimerkiksi sinne ja hakee mut, jos olen jonkun luona.”

Temptation Island Suomi keskiviikkoisin ja torstaisin Nelosella ja Ruudussa kello 21!

Päätoimittaja