Temptation Islandilla alkaa tapahtua – Yksi varattu lankeaa houkutukseen

Temptation Islandilla alkaa tapahtua – Yksi varattu lankeaa houkutukseen

Temptation Islandilla alkaa tapahtua, kun 9. kauden bileissä aletaan nähdä sutinaa yhden varatun ja yhden sinkun välillä.

Sisältää juonipaljastuksia!

Temptation Island Suomen 9. kauden bileissä aletaan viimein nähdä lähentymistä. Mika on ollut jatkuvasti kiinnostunut Peppiinasta ja illan jaksossa hän ilmaiseekin alustavan kiinnostuksensa. Illan päätteeksi Mika ja Peppiina päätyvät nukkumaan yhdessä ja suutelemaan toisiaan.

Samalla Mikan puoliso Mirkku on toisella puolella vielä autuaan tietämätön illan tapahtumista. Seuraavan päivän iltanuotiolla Mirkku yltyy vuolaisiin kyyneliin nähdessään kumppaninsa tekemiset videolta.

“En tiedä oikeastaan yllättikö se, mutta satutti aika paljon”, Mirkku vastaa kyynelehtien.

Mirkun mielestä videolla satutti eniten se, että vaikka pariskunnan rajoista oli puhetta, ne rikottiin heti seuraavassa hetkessä. Mirkku kuitenkin uskoo, että suhteella edelleen on toivoa.

“En oikein osaa vielä sanoa”, hän kommentoi.

Vastaavasti Mika on iltanuotiolla hieman eri tunnelmissa Sami Kurosen kanssa. Mika ei näe syytä loukkaantua Mirkun videosta, mutta miettii kamojen pakkaamista, sillä hän itse meni vauhdilla rajojen yli.

Lue myös: Temptation Island Suomen Annalta paljastus seksuaalisista tarpeista – “Sit mä haen muualta”

Julian ja Henkan suhteessa tulossa muutos?

Julia ja Henkka. Kuva: Lars Johnson/Nelonen Media

Julian ja Henkan suhde on ollut omalta osaltaan melko mystinen alusta asti. Henkka ei ole avannut suhteesta paljoa ja hän on ollut jossain määrin jopa tylyn oloinen (defenssinä, toim.huom) sinkkuja kohtaan. Joannan kanssa tunteet kuitenkin syvenevät bileillan aikana ja Henkka myöntää alustavan kiinnostuksen.

Samalla Henkan kumppani Julia pohtii toisella saarella suhteen tilannetta ja Henkan sanomisia.

“On sellaisia asioita, joissa olen luottanut Henkkaan. Esimerkiksi Henkka ei kerran tullut baarista kotiin, mutta mä luotin niin en uskonut, että mitään on tapahtunut. Nyt kun se valehtelee, niin mä en luota ja mä en tiedä, onko se pettänyt mua jo kerran”, Julia avautuu bileissä sinkuille.

Myös Sonya puhuu Julian epäluuloisuudesta omassa haastattelussaan.

“Se mitä Henkka siellä kertoo ei välttämättä pidä paikkaansa. Julia on aika paljon pyöritellyt sitten niitä asioita, että pitääkö kaikki asiat paikkansa, mitä hän on Henkan kanssa jutellut heidän koko suhteensa aikana”, Sonya sanoo.

Lue myös: Temptation Island suomi: Jonnan ja Jussin viimeisellä iltanuotiolla jäätävä tunnelma – “Yksi iso vitsi”

Illalla Julia myöntää ihastuksensa, mutta keneen?

Temptation Island Suomi Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21.00!

Päätoimittaja