Temptation Islandilla shokkikäänne – Mattu ja Jape jättävät leikin kesken!

Temptation Island Suomen 8. kaudella nähdään uusi käänne, kun varaparina saarelle saapuneet Mattu ja Jape jättävät leikin kesken.

Mattu järkyttyi edellisestä iltanuotiovideosta, kun Jape päätyi villiksi useamman sinkkutytön kanssa ja intoutui jopa suutelemaan. Matun mukaan saarella piti juuri näyttää, että Jape pystyy olemaan luottamuksen arvoinen ja pari voi päästä yli Japen pettämistapauksesta.

Juteltuaan Sami Kurosen kanssa Mattu päätyy nopeasti siihen lopputulemaan, että matka saa jäädä kesken. Kurosen hyvästeltyä Matun Jape saa pian vuoronsa keskustella kumppaninsa kanssa. Haastatteluissa Jape paljastaa, että sinkut ovat olleet kaikki sitä mieltä, etteivät he sovi toisilleen ja toivoo myös Matun jättävän hänet heidän keskustelun aikana.

Miten keskustelu oikein päättyy ja jatkavatko Mattu ja Jape yhdessä pois saarelta?

Lue myös: Temptation Islandilla yllätyskäänne – Tuttu pari saapuu saarelle!

Jussi tekee suuren paljastuksen

Illan Temptation Island jakson bileissä nähdään jälleen yhden pariskunnan osalta tuttua menoa, kun Jussi ja Jonna painavat menemään kuin viimeistä päivää. Jonna päätyy jälleen tuttuihin puuhiin, kun taas Jussi tekee juomapelissä tunnustuksen – hänen mukaansa ihastus Inkkuun on syventymässä rakkaudeksi!

Erittäin kovassa maistissa olevan Jussin tunnustus tulee hieman puskista Inkulle. Inkulle osoitettiin sama kysymys, mutta Inkku myönsi ainoastaan ihastuksensa ja totesi pitävänsä vielä tunteitaan kurissa, sillä Jussi on edelleen varattu.

Lue myös: TIS-Analyysi: Onko Jonna kaikkien aikojen vastenmielisin osallistuja?

Katso Temptation Island Suomen jaksot Nelosella ja Ruudussa kello 21.00 (18.11 jo kello 20.30)

Päätoimittaja