Nyrkkeilymaailmasta kuuluu kummia – Deontay Wilder kiinnostunut ottelusta Heleniuksen kanssa!

Nyrkkeilymaailmasta kuului tänään kummia uutisia, kun entinen raskaan sarjan mestari Deontay Wilder ilmaisi kiinnostuksensa otella Suomalaista Robert Heleniusta vastaan.

Vuodesta 2015 tämän vuoden helmikuuhun WBC-liiton raskaan sarjan mestaruutta hallussaan pitänyt Wilder kertoi Brian Custerin podcastissa halukkuudestaan otella muita ottelijoita vastaan, sikäli kun kolmas uusintaottelu Tyson Furyn kanssa ei toteudu.

Listalle hän nosti yhtenä vaihtoehtona osakkeitaan tyrmäyksellä Adam Kownackia vastaan osakkeitaan nostaneen Suomen Robert Heleniuksen. Helenius on listalla kovassa seurassa, sillä muun muassa Dillian Whyte ja hetken raskaan sarjan mestaruutta hallussaan pitänyt Andy Ruiz Junior ovat listalla. Heleniuksen etuna olisi tämän kaksimetrinen pituus, sillä se preppaisi mestaria hänen omien sanojensa mukaan parhaiten tuleviin otteluihin.

Wilder on voittanut uransa 44 ammattilaisottelusta peräti 42. Ainoan tappionsa hän koki Tyson Furya vastaan helmikuussa, minkä lisäksi hän on otellut saman miehen kanssa yhden ratkaisemattoman.

Nyrkkeilymaailmasta on ennenkin kuultu kummia, mutta Wilderin kiinnostus otella Heleniusta vastaan on suomalaisittain mielenkiintoinen. Ottelu olisi Heleniuksen uran ylivoimaisesti suurin.

Lähde: Uutiset

Päätoimittaja