Tuure Boelius koki kovia – järkyttyi portsarin kysymyksestä täysin!

Tubettaja ja Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta tuttu Tuure Boelius julkaisi Youtube-kanavallaan uuden videon, missä hän kertoo kokemastaan kovasta kohtelusta.

Boelius kertoo videolla kuinka on useasti saanut kuulla kysymyksen siitä, mitä sukupuolta hän edustaa. Boelius esimerkiksi on pukeutunut useissa tilanteissa naisen vaatteisiin, esimerkiksi esiintyessään Demi-lehden kuvauksissa. Boeliuksen mukaan kysymykset ovat esiintymisen jälkeen lisääntyneet.

– Tämä sosiaalinen media ei ole ainoa paikka, missä multa yritetään tivata vastausta kysymykseen, olenko tyttö vai poika, Tuure Boelius kertoo videolla.

Muutama viikkoa sitten Boelius oli menossa K-18 ravintolaan, minkä ovella häntä pyydettiin näyttämään henkilöllisyystodistus.

– Ja samaan aikaan, kun näytin niitä, multa kysyttiin, että oonko mä tyttö vai poika. En oikein edes tiedä, mitä ajattelen tuosta. Minusta se on tosi epäsopivaa, Boelius toteaa

Tuure sanoo, että hänelle sukupuoli on ollut aina selvä asia: hän on kokenut aina olevansa mies.

Tubettaja kertoo myös olleensa aina kiinnostunut feminiinisistä vaatteista, minkä takia häntä on myös kiusattu aikanaan.

Alla olevalla videolla Boelius avautuu tuntemuksistaan. Video on tällä hetkellä Youtubessa suosittu ja #14 trendaavissa videoissa.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=N1bTV3BDMSQ&w=560&h=315]

Päätoimittaja