Nyt se on varmaa – Kimi Räikkönen jatkaa F1-uraansa!

F1. Tämän kauden kuljettajaruletti on pyörinyt jo jonkin aikaa ja yksi kysymys on ollut Kimi Räikkösen F1-uran jatkaminen. Tänään asiaan saatiin viimein varmuus, kun Alfa Romeo tiedotti Kimi Räikkösen F1-uran jatkumisesta.

Kimi Räikkönen, 41, aloitti F1-uransa jo vuonna 2001 Sauberilla, jonka pohjille nykyinen Alfa Romeo -talli on rakennettu. Samalla vahvistettiin myös paljon parjatun Ferrarin akatemiakuskin Antonio Giovinazzin jatkaminen ensi kaudella.

Mainos

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)

-Alfa Romeo on enemmän kuin talli minulle, tämä on ikään kuin toinen perhe. Täällä on edelleen samoja naamoja, jotka olivat tallissa jo silloin, kun tein F1-debyyttini. Tallin ainutlaatuinen ilmapiiri antaa minulle extramotivaatiota jatkaa, Räikkönen toteaa tallin julkaisemassa tiedotteessa.

-En olisi täällä, jos en uskoisi tallin projektiin ja siihen, mitä voimme saavuttaa yhdessä. Talli antaa työn puhua puolestaan, mikä sopii minun tyyliini.

Lue myös: Minkä hintaisia F1-autot ovat?

Räikkönen odottaa omien sanojensa mukaan ensi kautta innolla, jotta he voisivat ottaa askeleita eteenpäin tallin kanssa yhdessä ja pärjätä paremmin keskikastissa.

Tuleva kausi on Kimi Räikköselle jo 19:s F1-sarjassa. Sillä hän nousee kaikkien aikojen jaetulle ykköspaikalle yhdessä Rubens Barichellon ja seitsemän maailmanmestaruutta voittaneen Michael Schumacherin kanssa.

Kimi Räikkönen on kerännyt tällä kaudella 2 pistettä MM-sarjassa, tallikaveri Giovinazzi 3.

Lue F1-uutisia ja huhuja meidän F1-osiosta!

Mainos

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 5)

Päätoimittaja