Argentiina avasi kisat shokkitappiolla – paikallinen media ryöpytti urakalla

Argentiinan avausottelu jalkapallon Mm-kisoissa päättyi täydelliseen katastrofiin, kun maa hävisi avausottelussaan Saudi-Arabialle luvuin 2-1. Samalla Messin mestaruushaaveet ottivat kovan kolauksen.

Jalkapallon MM-kisojen 2022 otteluohjelma ja tulokset sekä ilmaiset lähetykset ja uutiset

Argentiina hallitsi avauspuoliaikaa mielin määrin ja ottelu vaikutti siltä, että luvassa olisi totaaliset murskajaiset. Pallo saatiin kuitenkin vain kertaalleen maaliin hyväksytysti, kun Lionel Messi upotti rankkarin vastustajan verkkoon. Puoliajalla Argentiinan maali hylättiin peräti kolme kertaa paitsiona.

Toisella jaksolla tuntui, kun olisi katsonut aivan eri peliä. Saudi-Arabia hyökkäsi nälkäisesti päälle ja 53 minuutin jälkeen peli oli sensaatiomaisesti 1-2 vieraille! Argentiina ei tästä toipunut ja joukkue sai katastrofialun kisoilleen. Samalla Messin haaveet ensimmäisestä (ja viimeisestä) maailmanmestaruudesta saivat kovan kolauksen. Ennakkoon lohkon heikoimmalle joukkueelle häviäminen tekee jatkosta erittäin hankalan.

Argentiinalainen media ryöpytti rajusti

Argentiinan kopissa oli todennäköisesti vaisu tunnelma ja kova pettymys, mutta niin oli paikallisessa mediassakin.

Ole tylytti joukkuetta lievästi sanoen tunteen ja intohimon puutteesta. Joukkueen puolustusta ryöpytettiin kovin sanoin ja tappion sanottiin jättävän jäljen pitkäksi aikaa. Sama sivusto kertoi unelman muuttuneen kertaheitolla painajaiseksi.

Muissa medioissa Argentiinan mestaruushaaveita haudattiin yhteen ääneen ja samalla myös Lionel Messin kuvattiin olevan varjojen mailla.