Classic hävisi Oilersille F-liigan kärkikamppailussa

F-liigan kärkikamppailussa Oilers kukisti Classicin jännittävien käänteiden jälkeen jatkoajalla 6-5.

Oilers iski alkutahdit ja johti ottelua 3-0. Classic toisti kuitenkin edellisen kierroksen tempun ja nousi tasoihin kolmannen erän alussa. Heikki Iiskola iski vielä Oilersin johtoon, mutta Classic nousi muutama minuutti ennen loppua tasoihin ja ohi. Santeri Lindfors tasoitti kuitenkin ottelun loppupuolella ja peli eteni jatkoille.

Vajaan neljän minuutin pelin jälkeen Oilers nappasi matkaansa lisäpisteen Matias Juurannon maalilla.

Voitolla Oilers nousi pisteen päähän Classicista ja jatkaa sarjan kolmantena. Hallitseva mestari Classic on nyt hävinnyt kolme neljästä edellisestä ottelusta.

Illan toisessa ottelussa EräViikingit kukisti niin ikään jatkoajalla FBC Turun 5-4.

Lauantaina ovat vuorossa ottelut OLS–Nurmon Jymy, LASB–SPV ja Nokian KrP-EräViikingit