Dallas nousi takaa-ajoasemasta hurjalla kirillä voittoon, Mikko Rantasella tehokas ilta – katso videot

Kuvituskuva. Kuva: pointnshoot from Castro Valley, California [CC BY 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/2.0)], via Wikimedia Commons

Dallas Stars nousi kaukaa takaa-ajoasemasta Chicagon ohi voittoon. Mikko Rantanen pelasi pirteästi Coloradon tappio-ottelussa.

Dallas Stars pelasi yön NHL-kierroksella Chicago Blackhawksia vastaan. Jason Robertson aloitti ottelun maalinteon viemällä Dallasin 1-0 johtoon, mutta Chicago vastasi seuraavista osumista ja johti toisen erän jälkeen luvuin 1-3.

Chicago teki vielä 1-4 osuman ajassa 49.37 Max Domin osuessa verkkoon. Tämän jälkeen lähti käyntiin huikea Dallasin ryöpytys ja kiri. Ajassa 54.12 peli oli jo tasan ja ajassa 58.27 Dallas siirtyi johtoon Radek Faksan maalilla. Dallas teki vielä 6-4 osuman tyhjiin, johon syötön sai ottelussa tehot 0+2 kerännyt Jani Hakanpää. Muista suomalaisista Roope Hintz nappasi pisteet 0+1.

Katso alta Dallasin huikea nousu!

Rantasen maalit eivät riittäneet

Mikko Rantasen edustama Colorado Avalanche kohtasi yön NHL-kierroksella Vancouver Canucksin. Canucks aloitti ottelun maalinteon, mutta ensimmäiselle erätauolle lähdettiin Avalanchen 2-1 johdossa, kun Mikko Rantanen onnistui kahdesti maalinteossa. Artturi Lehkonen keräsi molempiin osumiin syöttöpisteet.

Toisen erän jälkeen Colorado oli vielä kiinni voitossa Cole Makarin maalilla, mutta lopulta Vancouver tuli rinnalle ja ohi.

Katso alta kooste ottelusta

Rantasella on nyt kasassa tehot 13+15=18, jolla mies on pistepörssin kuudennella sijalla.