Fernando Alonsolta kova väite – Verstappenin mestaruudet arvokkaampia kuin Hamiltonin!

Red Bullin Max Verstappen varmisti jo aiemmin uransa toisen F1-maailmanmestaruuden Red Bullin riveissä. Myös kaksinkertainen maailmanmestari Fernando Alonso arvostaa Verstappenin mestaruuksia. Samalla Alonso lyttää Lewis Hamiltonin voittamat mestaruudet.

Hamilton on seitsemänkertainen maailmanmestari, tosin valtaosa mestaruuksista on tullut dominoivalla Mercedeksen autolla. Kaudella 2022 auto oli hieman parempi kuin Red Bullilla, mutta Verstappen voitti kyseenalaisten käänteiden jälkeen mestaruuden viimeisen kilpailun viimeisellä kierroksella.

Lue myös:

Max Verstappen vihjailee F1-uran aikaisesta loppumisesta

Alpinella ajavan Alonson mielestä Verstappenin mestaruudet ovatkin laadukkaampia, kuin Hamiltonin voittamat. Tämä johtuu Alonson mukaan siitä, että kilpailu on ollut kovempaa Verstappenin voittaessa, kun taas Hamilton sai usein vain ajella rauhassa mestaruuksiin.

Alonso on voittanut urallaan 32 kilpailua, yhden vähemmän kuin Verstappen. Tulevaisuudessa Alonso toivoo pääsevänsä vielä kilpailemaan Verstappenia vastaan.

“Emme ole toistaiseksi juuri kilpailleet keskenämme. Olen saanut taistella parhaita vastaan ja toivon, että voin taistella Verstappenin kanssa sijoituksista tulevina vuosina Aston Martinilla”, Alonso kertoo RacingNews365:en mukaan.

Mies kertoi myös uskovansa Verstappenista tulevan kaikkien aikojen kuljettaja.

Meksikon aika-ajo ajetaan lauantaina kello 23 Suomen aikaa ja kilpailu sunnuntaina kello 22.

Päätoimittaja