Henri Johanssonille 1100 pistettä täyteen F-Liigassa

Kuva: Esa Takalo

Joona Rantala ja Henri Johansson nakuttelivat hattutemput, kun Nokian KrP avasi pistetilinsä kauden F-liigassa kaatamalla kotonaan LASBin 8-5. Johansson sai samalla kaikkien aikojen ensimmäisenä pelaajana täyteen 1100 tehopistettä liigan runkosarjassa.

Kotijoukkue hallitsi peliä alusta asti, mutta KrP:n maalivahtipulaansa paikkaamaan pestaama Kaapo Kettunen sai vaikean alun, kun joka toinen lahtelaislaukaus viuhui verkkoon saakka ja LASB karkasi 5–2-johtoon. Toisen erän viimeisellä sekunnilla Joona Rantala iski vastaiskusta jo 4–5-kavennuksen.

Kolmas erä olikin sitten kotijoukkueen. Rantalan tasoituspaikka rangaistuslaukauksesta ei vielä tuonut tulosta, mutta seitsemän minuuttia ennen loppua Henri Johansson sivalsi lukemiksi 5-5. Sama mies iski voittomaalin LASBin katastrofiavauksen katkaisseen Juuso Aholan syötöstä, ja lopussa Mikko Laakso sekä Valtteri Viitakoski osuivat vielä tyhjiin.

F-liigan miesten sarja jatkuu perjantaina Kupittaalla Turun derbyllä TPS–FBC Turku.

Lähde: F-liigan tiedote