Hyvä HIIT-treeni kotona – katso video

Hyvä HIIT-treeni kotona – katso video

HIIT on yksi tämän hetken suosituimpia liikuntamuotoja. HIIT on lyhenne sanoista High Intensity Interval Training, eli sen aikana mennään palauttavia jaksoja ja sitten jaksoja, joiden aikana otetaan treenaajasta kaikki mehu irti.

Usein mielikuva tästä treenimuodosta on se, että sitä voi tehdä vain lenkkipoluilla, pelikentillä, salilla tai ryhmäohjauksena erilaisten lisävälineiden avulla.

Youtubessa Self-kanavalla kuitenkin on olemassa 30-minuutin supertehokas ja äärimmäisen kuluttava HIIT-treeni. Toimittajakin testasi tämän ja ainakin jäi tunne siitä, että rasvan pitäisi palata aika vihaisesti. Jokainen saa itse kokeilla!

Katso video alhaalta, kytke lähetys vaikka televisioon ja seuraa ohjeita.

Mikä on HIIT?

HIIT on kovatehoista intervalliharjoittelua, jota voi tehdä niin kotona, salilla kuin luonnossakin. HIIT-treeniä käyttää myös moni huippu-urheilija.

HIIT-treeni on monipuolinen ja kattava liikunnan muoto, joka edesauttaa kehitystä monella osa-alueella. Treeni kehittää aerobista kestävyyskuntoa, polttaa rasvaa tehokkaasti, auttaa painonhallinnassa, ennaltaehkäisee ikääntymistä ja sairauksia sekä kehittää samalla lihaskuntoa. “Hiittiä” voi hyvällä omallatunnolla kutsua oikeaksi supertreeniksi!

Lue myös: Onko kotona kiire? Tällä simppelillä treenillä poltat rasvaa, kestää vain 10 minuuttia!

Päätoimittaja