MM-kisojen 7.päivän streamit ja ennakot – Leijonat palaavat jäälle Tanskaa vastaan

[FSM_featured_image size=large]

Jääkiekon MM-kisoja on nyt kestänyt jo viikon ajan, ja vähitellen parhaat joukkueet alkavat erottua toisistaan. Huippujoukkueilla on myös torstaina mahdollisuus kasvataa piste-eroja takaa-ajajiin, kun jokaisessa ottelussa lähtökohtaisesti on jo suuri suosikki voittamaan pelin.

Leijonat pääsevät myös pitkästä aikaa jäälle, kun parin välipäivän jälkeen vastaan asettuu Tanska. Voitolla jatkopaikka alkaisi olla jo varma, tappiolla Tanska nousisi hämmentämään pakkaa.

Mainos

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)

MM-kisat 16.5 ennakot ja streamit/IIHF World Championships online for free 16.5.2019

17:15 Kanada – Ranska

Ranska on ollut kohtalaisen pirteä ilmestys näissä kisoissa, mutta nyt se saa vastaana joukkueen, joka taitaa olla aivan liian kova pala purtavaksi. Kanada nousi edellisessä ottelussaan pari kertaa tappiolta tasoihin ja ratkaisi ottelun Slovakiaa vastaan viimeisillä sekunneilla, ollen nyt kuudessa pisteessä. Ratkaisuvoimaa ja taitoa löytyy, joten pelin pitäisi olla lähtökohtaisesti helppo nakki. Jos Ranska nousee kuitenkin voittoon, menee lohkon tilanne jatkopaikkojen osalta jännäksi.

Streams: Youtube VeikkausTV

17:15 Ruotsi – Itävalta

Itävalta on ollut näissä kisoissa erittäin heikko, eikä varmasti mitään ihmeellistä ole luvassa tässäkään ottelussa. Ruotsi on materiaaliltaan valovuosia edellä, eivätkä Ruotsin NHL-tähdet ole vielä sortuneet mihinkään pelailuun. Jos asenne on yhtään kohdillaan tässä pelissä, tulee valot sammumaan hallissa jo aikaisessa vaiheessa – murskavoitto lienee vääjäämätön.

Streams: Youtube VeikkausTV

21:15 Tshekki – Latvia

Latvia on tuskaillut kisoissa maalinteon kanssa, eikä Tshekin kovaa joukkuetta vastaan tahti luultavasti mihinkään muutu. Tshekki on suosikki numero uuno tässä pelissä.

Streams: Youtube VeikkausTV Belarus 5

21:15 Suomi – Tanska

Leijonat palaavat jäälle tappiollisen USA-ottelun ja parin välipäivän jälkeen kohtaamalla MM-kisoissa Tanskan. Suomella on seitsemän pistettä kolmesta pelistä, mikä on hyvä saavutus kun muistetaan, että vastassa on ollut tähän mennessä lohkon “kovimmat maat”.

Helppoa ei ottelusta Tanskaa vastaan kuitenkaan tule. Tanskalla on kaksi voittoa ja yksi tappio, toki maa on näissä peleissä kohdannut lähtökohtaisesti pienempään koriin kuuluvia maita. Saksaa vastaan Tanska haastoi hyvin loppuun asti, mutta aivan voittoon asti se ei riittänyt. Maa on kuitenkin osoittanut olevansa vaarallinen, eikä Suomikaan voi tätä nippua vastaan lähteä pelaamaan takki auki.

Tässä pelissä odotetaan ehdottomasti sitä, että ratkaisijoita alkaisi nousta esiin laajemmalta rintamalta. Nyt tuloksentekovastuuta halutaan varmasti saada muiltakin, kuin Kaapo Kakolta ja hänen ketjulliseltaan. Ylivoima, maalivahtipeli ja muutenkin erikoistilanteet ovat toimineet, saadaanko nyt lisää onnistumisia tasaviisikoin?

Streams: Youtube VeikkausTV

Päätoimittaja