MM-kisojen 8. päivän iltaennakot ja streamit – Ottaako Leijonat kautta aikojen ensimmäisen MM-voiton Iso-Britanniasta?

MM-kisat. Pian on MM-kisojen ensimmäinen viikko jo taputeltuna, ja paljon hyviä pelejä on jo nähty. Myös keskiviikon ohjelmassa on paljon tiukkoja vääntöjä, joista parhaana lienee Saksan ja Slovakian peli.

Illan muissa otteluissa Sveitsi punnitsee Norjan taidot, Iso-Britannia yrittää ottaa mahdollisimman vähän takkiin Yhdysvalloilta ja Venäjä harjoitellee maalintekoa Italiaa vastaan.

Uutiskansalainen kertoo otteluista ennakot ja katsoo, ketkä ovat illan kamppailuissa vahvoilla. Lisäksi listaamme lähetyksiä erilaisiin laillisiin striimeihin.

MM-kisat 17.5 ennakot ja streamit/IIHF World Championships online for free 17.5.2019

17:15 Itävalta – Norja

Youtube VeikkausTV

17:15 Ranska – Slovakia

Youtube VeikkausTV

21:15 Tshekki – Italia

Italian kisat ovat edenneet surullisesti tähän mennessä, ja mitään parempaakaan ei liene luvassa tässä pelissä. Tshekillä riittää kyllä maalintekovoimaa, niin kuin Latvia sai nähdä edellisen ottelun loppua kohden. Italia jatkanee nollilla ja odottaa vielä päävastustajiensa kohtaamista, mutta sitä voidaan jännätä, joko joukkueen maalitili viimein aukeaisi.

Streams: Youtube VeikkausTV

21:15 Suomi – Iso-Britannia

Hauska historiallinen fakta: Suomi ei ole koskaan voittanut Iso-Britanniaa MM-tasolla, ja oikeastaan brittien viimeisin voitto MM-tasolla on juuri Suomea vastaan. Näistä ajoista on kuitenkin jo noin kuusikymmentä vuotta, joten pari pelaajaa joukkueissa on jo vaihtunut näistä ajoista.

Suomi on ehdoton ennakkosuosikki tähän peliin, Britit taas taistelevat putoamista vastaan epätoivoisesti. Suomen pitää kuitenkin pelata jälleen kaikilla sylintereillä ja ottaa britit tosissaan, sillä joukkue, taitovajauksestaan huolimatta, uskaltaa haastaa ja yrittää. Tämän sai kokea mm. Yhdysvallat, joka onnistui voittamaan joukkueen vain 6-3. Puolivälissä peli oli vielä maalin peli!

Maalilla Suomella nähdään ensimmäistä kertaa näissä kisoissa Jussi Olkinuora. Myös ketjukoostumuksissa on pieniä muutoksia, kun Sallinen ei ole kokoonpanossa ja Kuusela saa uuden näytönpaikan.

Suomi kuitenkin hoitaa tämän ja varmistaa jatkopaikkansa lohkossa!

Streams: Youtube VeikkausTV

Mainos

Päätoimittaja