Nokian KrP kukisti Classicin F-liigassa

F-Liigan viime kauden finalistien kohtaamisessa Nokian KrP oli Classicia vahvempi. KrP kukisti Classicin kotonaan lukemin 9-5.

Nokian KrP oli ottelussa kuskin paikalla ja vei avauserän 3-1. Toisessa erässä joukkue karkasi jo 6-1 johtoon, ennen kuin Classic heräsi ja kavensi kahdesti. Kolmanteen erään lähdettiin 6-3 tilanteessa.

Alpo Laitilan 4–6-ylivoimakavennus kolmannessa erässä nostatti vielä hetkeksi Classicin toiveita, mutta ne alkoivat hiipua vain kaksi minuuttia myöhemmin Lauri Alkin ohjatessa maalin edestä KrP:n seitsemännen maalin. Mikko Laakso ja Joona Rantala kasvattivat vielä eroa ennen Sami Johanssonin lopun kavennusta.

Nokian KrP nousi sarjan kakkospaikalle Classicin ja Oilersin ohi. Classic on hävinnyt nyt neljä viidestä edellisestä pelistä.

Sarja jatkuu keskiviikkona Jyväskylässä ottelulla Happee – Nurmon Jymy.

Osittainen lähde: salibandy.fi