TPS:lle kauden avaustappio F-Liigassa

F-Liigassa pelattiin keskiviikkona yksi ottelu. Sarjakärki TPS koko kauden ensimmäisen tappion, kun LASB yllätti turkulaiset lukemin 3-2.

TPS:n Janne Hoikkanen kuittasi avauserässä nopeasti vieraiden Janne Jaanuksen avausmaalin, ja toisen erän lopussa Jere Niemelä iski ylivoimalla kotijoukkueen ensi kertaa johtoon.

Yhdeksän minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua Tatu Havula tasoitti pelin Niko Einiön syötöstä. Yllätykseen tarvittiin vielä LASB-vahti Pasi Järvisen haamutorjunta poikkisyötöstä lähteneeseen turkulaislaukaukseen. Ja kun et itse iske, kaveri hyödyntää tilausuuden. Lahtelaisten syöttökuvio sahasi TPS-puolustuksen halki, ja Tatu Havula kiskaisi voittomaalin Lauri Palvailan poikkipassista.

Pelissä oli panoksena myös Teho Sportin Suomen cupin jatkopaikka, joka jatkoi lahtelaisten mukaan.

Lähde: salibandy.fi