Yön NHL-kierroksella vaisu suomalaisilta – Winnipeg jatkaa hyvässä vireessä

Kuvituskuva. Kuva: pointnshoot from Castro Valley, California [CC BY 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/2.0)], via Wikimedia Commons

Yön NHL-kierros oli suomalaisittain erittäin vaisu, sillä kaikki kotimaan pelaajat keräsivät illan kierroksella tehot 0+0. Hyviä hetkiä tehoihin oli kuitenkin tarjolla.

Illan kenties pirteimmän esityksen esitti Toronton pelissä vastikään loukkaantumisista toipunut Kasperi Kapanen, joka laukoi pelissä peräti 7 kertaa vastustajan maalia kohti. Toronto voitti Buffalon yön kierroksella 4-2. Buffalon Rasmus Ristolainen keräsi 22 minuutin jääajan ja tehosaldon -2.

Muista otteluista voidaan mainita Winnipeg Jetsin 3-0 voitto Anaheimista. Samalla Jets kasvatti voittoputkensa jo neljän ottelun mittaiseksi. Patrik Laine keräsi reilut 18 minuuttia jääaikaa ja tulokaspuolustaja Sami Niku yli 15 minuuttia.

SM-liigan pudotuspelit ilmaiseksi netistä. Katso ohjeet tästä linkistä!