Hallitusneuvottelut innostuttavat vasemmistoliitossa – “Tällä kokoonpanolla on mahdollista saada aikaiseksi hallitus, joka parantaa suomalaisten arkea”

[FSM_featured_image size=large]

Politiikka. Hallitusneuvotteluissa Antti Rinne päätyi kansanrintamahallituksen puoleen, mikä tarkoittaa sitä, että Kokoomus jäisi pitkästä aikaa pois hallituksesta. Tämä on aiheuttanut luonnollisesti erilaisia reaktioita sekä kansan keskuudessa että eri puolueissa.

Vasemmistoliiton puolueen puheenjohtaja Li Andersson ei voinut peitellä tyytyväisyyttään hallitusneuvottelujen kokoonpanosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tukholman risteilyt - Ikaalisten Matkatoimisto

– Tällä kokoonpanolla on mahdollista saada aikaiseksi hallitus, joka parantaa suomalaisten arkea. Se tarkoittaa, että suomalaisten perusturvaan ei tehdä enää heikennyksiä, terveydenhuoltoa vahvistetaan ja epäoikeudenmukainen aktiivimalli puretaan, Li Andersson sanoo Demokraatille.

Anderssonin mukaan hallituskokoonpano tarkoittaa sitä, että heikoimpien asemaa ei heikennetä entisestään ja Suomesta tulisi tasa-arvoisempi paikka elää. Samalla Andersson korostaa, kuinka Suomi tulisi sitoutumaan vastuullisempaan ilmastopolitiikkaan ja pitämään lämpötilannousun 1,5 asteessa.

Hallitusohjelman sisältö tarkentunee ajan kanssa, ModerniMedia seuraa tilanteen kehittymistä toki aktiivisesti.

Haluatko kertoa mielipiteesi hallituksen muodostamisesta tai sen politiikasta? Liity nyt, ja ala tienata omilla mielipiteilläsi!

Päätoimittaja