Miten estää mainokset verkkosivuilla?

Monet eri sosiaalisen median alustat ja mainostajat keräävät käyttäjistä tietoja. Myös monet palvelut, kuten Youtube, tyrkyttävät mainoksia. Miten estää mainokset verkkosivuilla?

Mainos

Googlen kohdalla kohdennetun mainonnan voi estää kokonaan asetuksista, mutta se on monimutkaisten vaiheiden takana. Paras keino välttää mainokset lienee ladata mainostenestosovellus.

Miksi estää mainokset?

Monet mainokset voivat olla haitallisia ja tuottaa jopa viruksia. Lisäksi jatkuva kulutukseen kannustava mainonta on haitallista maapallolle.

Suositteleme Adblock Plussaa mainostenestosovellukseksi. Sovellus blokkaa kaiken häiritsevän mainonnan ja sen voi päälle ladata lisäosia, joilla voi ohittaa jopa adblockin ohittavat mainokset. Lisäksi sen avulla voi sallia osan mainonnasta mikäli näin haluaa, ja sen mainosfilttereitä voi muokata oman makunsa mukaan. Eli jos haluaa esimerkiksi Uutiskansalaista tukea, mainokset voi sallia.

Helpoin tapa ladata lisäosa Chromeen on siirtyä Chromen verkkokauppaan tästä linkistä. Lisäksi esimerkiksi Android-puhelimille on saatavissa myös adblock-selain, joka blokkaa mobiilimainonnan. Muut selaimet tarjoavat lisäosaa omien kanaviensa kautta.

Lisätietoa mainosten estosta Adblock Plussan kotisivuilta: https://adblockplus.org/

Mainos

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: