C-Moren uusi Kerma-sarja julkaistaan vuonna 2023 – lähiön kasvatti lähtee kostoretkelle

C-Moren uusi Kerma-sarja julkaistaan vuonna 2023 – lähiön kasvatti lähtee kostoretkelle
Kerma on CMoren tuottama uutuussarja. Kuva: CMore

Uuden C More -alkuperäissarja Kerman kuvaukset ovat alkaneet pääkaupunkiseudulla syyskuussa. Mikko Kuparisen ohjaamaa sarjaa tähdittävät muun muassa Daniel Virtanen, Marketta Tikkanen, Pihla Maalismaa, Karim Rapatti, Elias Gould ja Janne Saarinen. Sarja saa ensi-iltansa C Moressa vuonna 2023.

Kahdeksanosaisessa rikosdraamasarjassa köyhän lähiön kasvatti Riku soluttautuu rikkaiden eliittinuorten ystäväpiiriin ryöstääkseen heidät ja kostaakseen veljensä kohtalon. Pian Riku kuitenkin rakastuu yhteen kohteistansa, tunnettuun teollisuussukuun kuuluvaan Lindaan. Riku aloittaa salasuhteen varatun Lindan kanssa ja nauttii suuresti uudesta vauraasta elämästään, vaikka joutuukin valehtelemaan olevansa itsekin vauraasta perheestä ja asuneensa pitkään ulkomailla. Samaan aikaan Rikun vanhat ystävät ja velkojat lähiöstä kyllästyvät rahoittamaan tämän leveää elämää vaatien Rikulta rahaa ja tuloksia. Riku tietää, että hänen kulissinsa voi kaatua minä tahansa päivänä. Mutta ehkä sen päivän ei tarvitse olla vielä tänään?

Sarjan keskeisimmissä rooleissa nähdään nuoria näyttelijöitä, kuten Daniel Virtanen (Vedenjakaja, Ihan sama), Marketta Tikkanen (Tuntematon sotilas), Pihla Maalismaa (Helsinki-syndrooma, Hymyä!,), Karim Rapatti (Aallonmurtaja), Elias Gould (Aallonmurtaja, Tuntematon sotilas) ja Janne Saarinen (Syke). 

Kuva: CMore

Sarjan tuottaa C Morelle Fire Monkey Productions. Kerman konseptin on kehittänyt Mikko Pöllä (Mädät omenat, Mustat lesket), joka vastaa myös käsikirjoituksesta. Sarjan ohjaa Mikko Kuparinen (Kansan vihollinen). Vastaavina tuottajina toimivat Roope Lehtinen (Kansan vihollinen, Helppo elämä) ja Hannu Kalliolahti (Kansan vihollinen, Rare Exports).

”Kerma on tarina, jossa tunteet sotkevat täydellisen rikoksen. Päähenkilömme huomaa olevansa tilanteessa, jossa hänen on joko petettävä lähimmät ystävänsä tai haudattava unelma paremmasta elämästä. On innostavaa ja palkitsevaa nähdä, kuinka näyttelijät ja koko työryhmä herättävät nuo hahmot ja maailman eloon meidän kaikkien nähtäväksi”, sarjan kehittäjä Mikko Pöllä kertoo CMoren tiedotteessa.

”Innostuimme heti Mikko Pöllän alkuperäisideasta, joka on viihdyttävä mutta toisaalta myös yhteiskuntamme reunailmiöihin pureutuva. Olen innoissani, että saimme taitavan Mikko Kuparisen ohjaamaan Kerman C Morelle. On myös mahtava nähdä uusia lahjakkaita näyttelijöitä päärooleissa”, kuvailee C Moren draamapäällikkö Jani Hartikainen MTV:ltä.

Kerma julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa vuonna 2023. 

Päätoimittaja