Disney+ julkaisi uuden trailerin Lumottu 2 -elokuvasta

Täysin uusi musikaalikomedia ja jatko-osa hittielokuvalle Lumottu saa ensi-iltansa Disney+ -palvelussa 18. marraskuuta. Elokuvaa tähdittävät Amy Adams, Patrick Dempsey, Maya Rudolph, Idina Menzel ja James Marsden.

Disney+ julkaisi uuden trailerin elokuvalle Lumottu 2, joka on jatko-osa musikaalikomedialle Lumottu.

Lue myös: Mistä katsoa Doctor Whota? Jatkossa Disney+:lta

Elokuvassa Gisellen ja Robertin avioliiton solmimisesta on kulunut viisitoista vuotta, mutta Giselle on pettynyt kaupunkielämään. He päättävät muuttaa perheensä kanssa rauhalliseen Monroevillen esikaupunkiyhteisöön etsimään satumaisempaa elämää. Valitettavasti se ei kuitenkaan ole Gisellen toivoma nopea ratkaisu ongelmiin. Lähiössä on aivan uudet säännöt ja paikallinen valtiatar Malvina Monroe, joka saa Gisellen tuntemaan itsensä entistäkin vieraammaksi. Turhautuneena siitä, ettei ole löytänyt helposti onnellista loppuaan, hän kääntyy Andalasian taikuuden puoleen ja muuttaa vahingossa koko kaupungin tosielämän saduksi, mikä vaarantaa hänen perheensä tulevaisuuden. Giselle joutuu taistelemaan aikaa vastaan peruuttaakseen loitsun ja selvittääkseen, mitä onnellinen elämä todella tarkoittaa hänelle ja perheelleen.

Alkuperäinen näyttelijäkaarti palaa rooleihinsa: Amy Adams, Patrick Dempsey, Idina Menzel ja James Marsden. Muissa rooleissa nähdään Maya Rudolph, Gabriella Baldacchino, Yvette Nicole Brown ja Jayma Mays. Elokuvan on ohjannut Adam Shankman, ja mukana on useita uusia alkuperäiskappaleita Alan Menkeniltä ja Stephen Schwartzilta. Lumottu 2 saapuu katsottavaksi yksinoikeudella Disney+ -palveluun 18. marraskuuta.

Katso traileri alta!

Lähde: Disney+:an tiedote

Päätoimittaja