Ei kai taas? Tis-Kristopherista kiusallinen fakta – jakaa rasistisia ja misogynisia videoita

Ei kai taas? Tis-Kristopherista kiusallinen fakta – jakaa rasistisia ja misogynisia videoita
Kuvakaappaus Kristopherin TikTok-tililtä.

Temptation Island Suomen 11. kauden sinkut on julkaistu. Kaudella on mukana yhteensä 20 sinkkua, joista yksi on Kristopher Helsingistä.

Lue myös: Temptation Island Suomen 11. kauden sinkut julkaistu – luvassa uudistuksia formaattiin

Kauaa ei ole sinkkujen julkaisemisesta ehtinyt vierähtää, kun ensimmäinen kohu on jo valmis. Sinkkuna oleva Kristopher on julkaissut TikTokissaan useita videoita, joiden voidaan tulkita olevan rasistisia tai naisvihamielisiä.

Yhdessä videossa Kristopher vitsailee kohtaamisestaan tummaihoisen kanssa ja kertoo antaneensa vahingossa käytetyn nuuskan ja tajunneena sen vasta matkalla moskeijaan. Useammalla muullakin videolla viitataan somalialaisiin alentavasti.

Eräässä videossa Kristopher vitsailee mauttomasti ja jopa naisvihamielisesti, muun muassa verraten naisten sukupuolielintä kalaan.

Temptation Island Suomen 10.kausi poistettiin Ruudusta rikosten takia

Temptation Island Suomi on ennenkin ollut kohujen keskiössä. Etenkin 10.kausi sai paljon kritiikkiä sen osallistujavalinnoista, kun mukaan valittiin osallistujia, joilla osalla oli jopa törkeitä rikoksia tai rikosepäilyjä takana.

Myös moni entinen ohjelman osallistuja otti kantaa kauden castingiin. Muun muassa 9. kauden VP tuomitsi osallistujavalinnat ja esimerkiksi uudellakin kaudella mukana olevan Marin kanssa ohjelman 6. kaudella ollut Santeri peräänkuulutti tuotannon vastuuta.

10.kausi poistui lopulta Ruudusta, kun Marlon tuomittiin törkeästä raiskauksesta.

Vain aika näyttää, mitä lisäkohuja tulevalta kaudelta paljastuu. Joka tapauksessa alku on ei lupaa hyvää, sillä osallistujien taustan voi tarkistaa helpolla googlaamisellakin.

Lue myös: TIS-Analyysi: Onko Jonna kaikkien aikojen vastenmielisin osallistuja?

Päätoimittaja