Here we go again – Tis-Mikalla rikostuomio pahoinpitelystä

Here we go again – Tis-Mikalla rikostuomio pahoinpitelystä
Mika ja Pirita. Kuva: Lars Johnson

Temptation Island Suomen 10. kausi sai poikkeuksellisen paljon kritiikkiä osallistujien rikostuomioiden takia. Tuotanto ei juurikaan ottanut asiaan kantaa ja 10. kausi hävisi vasta Marlonin tuomion myötä Ruudusta. Nyt Tempparit-pesässä kuohuu taas, kun Seiska kaivoi esiin Tis-Mikan saaman tuomion.

Seiskan käsiinsä saaman selvityksen mukaan Mika on tuomittu vuonna 2016 silloisen puolisonsa pahoinpitelystä. Kyseessä ei kuitenkaan ole Mikan kanssa Tempparien 11. kaudella mukana oleva Pirita.

Lue myös: Ei kai taas? Tis-Kristopherista kiusallinen fakta – jakaa rasistisia ja misogynisia videoita

Tuomio oli tullut vuonna 2015 tehdystä pahoinpitelystä. Teon uhria oli tönitty ja kuristettu niin kauan, että näkö oli hämärtynyt.

Käräjäoikeuden mukaan kyseessä oli hengenvaarallinen teko, jota ei voinut sovitella sakoilla. Mies tuomittiin 3 kuukauden ehdolliseen vankeuteen.

Lue myös: Näkökulma: Onko Tempparit jo nähty? Uudella Temptation Island Suomen kaudella on tuskin mitään annettavaa

Seiskalle antamassaan haastattelussa mies koitti kiistää tuomion. Ilta-Sanomille hän kieltäytyi antamasta tuotannon kautta haastattelua.

Tuotanto ei ole ottanut asiaan vielä kantaa. Ohjelmassa on mukana myös toinen rikoksista tuomittu henkilö, jo aiemmin mukana ollut Meido.

Pariskunta on pitänyt yhtä jo kolmen vuoden ajan. Siviilissä Mika toimii kirvesmiehenä.

Päätoimittaja