MTV:n huippumallikisan voittaja selvisi – pääsi Zalandon kampanjan keulakuvaksi

MTV:n Huippumalli haussa -ohjelman voittaja on selvillä. Voittaja pääsi palkintona Zalandon kampanjan keulakuvaksi.

MTV:n Huippumalli haussa -ohjelmassa haettiin mallia, jolla on potentiaalia menestyä sekä Suomessa että kansainvälisesti. Kilpailu oli avoin kaikille hakijoille ja haussa oli karismaattinen, persoonallinen ja muuntautumiskykyinen tulevaisuuden huippumalli.

Ohjelman voittajaksi valittiin 25-vuotias Jarrah Kollei. Kokemus oli hänen mielestään mullistava.

“Uskon, että tämä on alku jollekin merkittävälle, jonka eteen olen valmis tekemään töitä”, Kollei kertoo MTV:lle.

14 kilpailijan joukosta tänään esitetyn jakson finaalikolmikkoon etenivät Jarrah, Leevi ja Sirkka. Voittajaksi valittiin 25-vuotias espoolainen Jarrah Kollei, joka pääsee tähdittämään Zalandon kampanjaa, joka toteutetaan yhteistyössä Vogue Scandinavian kanssa.

Lue myös: Ei kai taas? Tis-Kristopherista kiusallinen fakta – jakaa rasistisia ja misogynisia videoita

Voitto merkitsi Kolleille paljon. Nainen innostui mallin työstä jo pienenä katsottuaan Huippumalli haussa -formaattia.

“Voitto merkitsee minulle itseni ja omien epäilyksieni voittamista ja sen näyttämistä, että omien unelmien tavoittelu on aina arvokasta. Toivon, että voin inspiroida kaikkia ihmisiä olemaan pelottomasti omia itsejään, tavoittelemaan unelmiaan ja arvostamaan jokaisen uniikkiutta rikkautena”, Jarrah kertoo.

Ainutlaatuinen kokemus

Jarah Kollei voitti Huippumalli haussa -kilpailun 2022. Kuva: MTV

Jarrahin mielestä Huippumalli Haussa -ohjelma oli kokemuksena ainutlaatuinen, opettavainen ja arvokas.

“Koen, että kehityin rutkasti mallin työssä, tutustuin ja ystävystyin uusien ihanien ihmisten kanssa sekä verkostoiduin alan toimijoiden kanssa. Olen kokemuksesta erittäin kiitollinen ja innoissani siitä, että pääsen aloittamaan urani kunnolla”, hän jatkaa.

Jarrah scoutattiin erään mallitoimiston toimesta 16-vuotiaana, mutta hän ei tiennyt voivansa yhdistää sanomansa yhdenvertaisuudesta sekä mallin uran, joten hän päätti keskittyä ensimmäiseen.

“Pari vuotta sitten aloin kokea, että olin aktiivisesti yrittänyt painaa unelmaani piiloon, enkä kokenut, että sain tehdä sitä mihin koen paloa. Aloin tekemään freelance-mallin töitä ja minusta oltiin kiinnostuneita myös ulkomaisissa mallitoimistoissa. Päätin hakea kisaan, jotta kehittyisin mallina, näkisin mihin minusta todella on ja toteuttaisin lapsuuden unelmani ohjelmaan osallistumisesta. Pääsen nyt soveltamaan oppeja, joita kisassa sain sekä kehittymään aivan uudelle tasolle. Uskon, että tämä on alku jollekin merkittävälle, jonka eteen olen valmis tekemään töitä”, Jarrah kertoo.

Lue myös: Pakottaako tuotanto tis-osallistujat päivittämään someen? Selvitimme asian

Lähde: MTV:n tiedote

Päätoimittaja