Muistatko vielä Temptation Island Suomen 6.kauden parit? Näin siinä kävi, parien tilanne nyt

Muistatko vielä Temptation Island Suomen 6.kauden parit? Näin siinä kävi, parien tilanne nyt
Temptation Island Suomen 6. kausi muistetaan villistä sekoilusta ja mielenkiintoisista hahmoista. Kuva: Lars Johnson/Nelonen Media

Muistatko vielä Temptation Island Suomen 6.kauden parit? Temptation Island Suomen 6. kausi tuli ulos syksyllä 2019 televisiosta. Kaudella riitti värikkäitä tapahtumia ja runsaasti sekoilua. Kausi muistetaan parhaiten kenties Väpän heitoista ja sekoilusta saarella.

Temptation Islandin 6. kausi on juuri poistumassa Ruudusta, joten nyt on hyvä hetki kerrata, mitä pareille kävi ja miten he voivat nyt. Mitkä parit jatkoivat yhdessä, keiden tie erkani?

Mari ja Väpä

Mari ja Väpä ovat vielä yhdessä, vaikka Temptation Island Suomen matka oli rankka.
Mari ja Väpä sekoilivat matkalla urakalla. Kuva: Lars Johnson/Nelonen Media

Mari ja Väpä eli Eero lähtivät ensimmäistä kertaa ikinä ulkomaille käymään ja pariskunta nautti reissusta koko rahan edestä. Mari ei ollut myöskään koskaan viettänyt aikuisiällä sinkkuelämää, mikä sai parin lähtemään viettelysten saarelle.

Parin rajat jäivät hieman epäselviksi matkan aikana ja ennen matkaakin pari luotti siihen, että kaikesta selviää puhumalla. Väpä jäi monien mieleen jo heti ensimmäisistä bileistä alkaneesta sekoilusta, kun miehen käsi kävi sinkkunaisten takapuolilla tiuhaan tahtiin.

Lue myös: Temptation Island Suomessa draamaa, Väpän päässä alkaa liikkua jotain

Kauden edetessä Väpä vaihtoi Marista Adeen, jonka kanssa mies kävi myös 24h treffeillä. Kauden aikana Väpä sai mainetta, “kun mörkö löi sisään”, eli Väpä päätyi useaan otteeseen harrastamaan yhdyntää Aden kanssa. Videoiden ja audioiden perusteella Thaimaan sänkytehtaat saivat uusia asiakkaita.

Ikimuistoisimpia lauseita löytyi muun muassa, kun Väpä kertoi, ettei päässä pyöri kuin silmät ja kun hän vertaili sinkkunaisten ja Marin yhtäläisyyksiä – molemmat olivat naisia.

Väpän kumppani Mari tuli kauden aikana tutuksi rivoista jutuistaan, mutta myös kaipuustan Väpää kohtaan. Myös Mari päätyi viemään homman loppuun asti “Sormi-Joonan” kanssa. 24h treffeille Mari ei kuitenkaan päässyt Joonan kanssa tämän sairastuttua.

Viimeinen iltanuotio oli harvinaisen hilpeä ja Väpä sai Sami Kurosen repeilemään heitoillaan käsisyötöistä. Pari lähti saarelta yhdessä, tosin pohtien lähtiessään omia rajojaan.

Lue myös: Vitsiksi meni! Marin ja Väpän viimeinen iltanuotio saa Kurosenkin repeämään

Ovatko Mari ja Väpä yhdessä?

Mari ja Väpä erosivat väliaikaisesti Temptation Islandin tultua ulos televisiosta, mutta nykyään pari on yhdessä ja asuu Jyväskylässä yhteisessä asunnossa.

https://www.instagram.com/p/CJTueXOBAvlbdArWks4d4obgxNkmxWIn3fF8Qo0/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Väpä toimii unelma-ammatissaan rekkakuskina ja Mari on viimeisten tietojen mukaan hoitoalalla töissä.

Eve ja Santeri

Eve ja Santeri osallistuivat avoimessa suhteessa Temptation Islandiin.
Avoin suhde oli konseptina täysin uusi Temppari-osallistujille. Kuva: Lars Johnson/Nelonen Media

Tamperelaiset Eveliina ja Santeri lähtivät Temptation Islandille poikkeuksellisesta asetelmasta, sillä pari oli avoimessa suhteessa. Parin rajoihin kuului, että seksiä sai harrastaa, mutta jos tulee tunteita, peli pitää viheltää poikki. Saarelle pariskunta lähti katsomaan, miltä tuntuisi nähdä toisen touhuja videolta.

Lue myös: Mitä tarkoittaa avoin suhde?

Santeri aloitti heti alussa vauhdikkaasti ja oli lähellä naisia, nukkuen heti alussa Marinan kanssa alasti. Kauden edetessä vanhin varattu toimi muiden miesten opastajana ja tukena sekä ihastui Marinaan. Miehellä oli jonkinlaista kolmiodraamaa, kun sekä Annika että Marina olivat vuorotellen miehen kanssa läheisesti.

Kauden jälkeen paljastui, että Santeri oli keksinyt termit “mörkö löi sisään” ja “käsisyöttö”. Mies heitti myös syvällistä analyysia ja lentäviä lauseita, kuten “aikamoinen karkkikauppa” ja “joitain haavoja ei saa umpeen”. Lopulta Santeri päätyi unelmatreffeille Annikan kanssa, johon hän ei omien sanojensa mukaan ollut ihastunut.

Eve eli Eveliina tuntui lämpeävän hitaammin, mutta Rasse herätti sinkuissa eniten kiinnostusta. Eve päätyi toki ekoissa bileissä jo kiihkeään menoon Rassen kanssa ja touhu syventyi lopulta ihastuksen puolelle sekä lakanoiden heiluttelemiseen.

Rasse ei kuitenkaan ollut pelissä samalla tasolla mukana ja kertoi lähinnä pelaavansa. Eve oli täysillä mukana, mikä sai Santerin surulliseksi. Toisaalta Eveä ei myöskään miellyttänyt Santerin touhut, sillä mies vaikutti pyörittävän naisia kuin paatunut pelimies. Matkan aikana Eveliina pohti paljon sitä, oliko hän oikean miehen kanssa yhdessä. Eve muistetaan myös Marin kanssa kerrotuista rivoista jutuista.

Viimeisellä iltanuotioilla koettiin shokkipaljastus, kun Santeri kertoi harrastaneensa seksiä saarella. Vieläkään ei ole selvinnyt, kenen kanssa.

Lue myös: Temptation Islandissa vietetään olympialaisia – toisella saarella homma lähtee kunnolla lapasesta

Tunteita ei iltanuotiolta puuttunut ja pari kävikin läpi rajojen rikkomista kiihkeään sävyyn. Lopulta pari lähti yhdessä selvittelemään asioita.

Missä he ovat nyt?

Vaikka Eve ja Santeri poistuivat yhdessä matkalta ja hehkuttivat ohjelman jälkeen kuvatussa Extrassa suhdettaan, ei heidän matkansa kestänyt kauaa Temptation Islandin jälkeen. Pari erosi alkuvuodesta 2020.

Eve on nykyään muuttanut radikaalisti hiustyyliään ja valmistunut hoitoalalle. Eve julkaisee myös villiä sisältöä Onlyfansissa.

Santeri on Tempparien jälkeen siirtynyt politiikan puolelle ja valmistunut yliopistosta. Hän oli ehdolla sekä kunta- että aluevaaleissa.

Leevi ja Josefin

Josefin ja Leevi Temptation Island Suomi - eivät ole enää yhdessä
Leevi ja Josefin lähtivät tiukimmilla rajoilla matkaan. Kuva: Lars Johnson/Nelonen Media

Leevi ja Josefin lähtivät kauteen varmoina suhteestaan ja kaikista tiukimpien rajojen kanssa. Muiden kanssa halailu voitiin tulkita jo pettämiseksi. Lisäksi molemmat toivat esiin uskovaista taustaansa.

Leevi oli koko kauden ajan kiltti mies, joka oli kohtelias ja huomaavainen ja joka ilmeisesti lopetti bileet aina ajoissa. Leevin kohokohtia olivat raamatun lukeminen alasti sekä romanssi – Venla-liskoa kohtaan. Sen lähemmäs läheisyyttä Leevi ei päässyt, jos ei lasketa pussailua Santerin kanssa. Leevi jankutti koko kauden ajan täydellistä suhdetta.

Leevin kumppani Josefin oli alusta alkaen pidättyväinen bileissä. Parhaiten hän tuli toimeen varatun Viivin kanssa, jonka kanssa hän jopa pelehti eräissä allasbileissä altaassa.

Loppua kohden Josefin ajautui kuitenkin kolmiodraamaan mukaan, kun sekä Karim että Jeppe kilpailivat naisen huomiosta. Lopulta Karim pääsi 24h-treffeille, kun Josefin ei pitänyt Jepen esittämistä väitteistä, joiden mukaan “kävi lähellä”. Nämä väitteet Josefinin tietoon toi Karim.

Viimeisellä iltanuotiolla Josefin kiemurteli Kurosen grillissä, eikä kertonut mitään erityistä tapahtumista sinkkujen kanssa. Leevi antoi kuitenkin kaiken anteeksi ja hehkutti parin onnea. Pari poistui yhdessä.

Miten Leevi ja Josefin erosivat?

Suomeen palattua kaikki muuttui. Leevi kertoi omilla some-kanavillaan päätyneensä kiinniotetuksi Suomeen paluun yhteydessä. Samaan aikaan Josefin tapasi Karimin ja pari oli suudellut. Suhde päättyi nopeasti ja Karim ja Josefin päätyivät yhteen. Sekin suhde on jo päättynyt.

Lue myös: Tis-Leevi ja Tis-Annika kertovat paljastuksia kulisseista

Nykyään Leevi elää karavaanarielämää ja tienaa elantonsa tekemällä rakennushommia. Leevi on myös selvästi villimpi nykyään, kuten IG-kuvista käy ilmi.

Leevi on julkaissut myös ohjelmaan liittyvää sisältöä omalla Youtube-kanavallaan.

Josefin on huhujen mukaan nykyään suhteessa ja tekee kauneudenhoitoalan hommia.

Viivi ja Lance

Viivi ja Lance osallistuivat Temptation Island Suomen 6. kaudelle.
Viivi ja Lance osallistuivat uudestaan Temptation Island Suomen 8. kaudelle. Kuva: Lars Johnson/Nelonen Media

Viivi ja Lance lähtivät Temptation Islandille ensimmäistä kertaa mukanaan valtava taakka menneisyydestä. Pari oli eronnut jo kolme kertaa aiemmin ja asumiskuviot olivat vähintään mielenkiintoiset – Lance asui puolet ajasta yhteisessä kodissa ja puolet ajasta vanhempiensa luona. Pari oli tuntenut toisensa jo ennen Temptation Islandille lähtöä.

Reissun alussa Viivi puhui Lancesta erittäin kauniisti ja kehui häntä miehenä. Viivin villeimmät hetket ajoittuivat Josefinin kanssa puuhailuun allasbileiden aikana. Lance vastaavasti oli heti alussa kiinnostunut selvästi yhdestä sinkusta ja viettikin paljon aikaa sinkku-Rebeccan kanssa, vetäytyen useasti pohdiskelemaan asioita kahdestaan ja keskustelemaan muun porukan ulkopuolelle. Lance puhui useasti Viivistä hieman negatiiviseen sävyyn, mutta se ei Viiviä haitannut.

Lue myös: Temptation Island Suomi – Varatut miehet murtuvat iltanuotiolla

Kauden puolenvälin jälkeen tapahtui dramaattinen muutos, kun Lancen ja Rebeccan välit syvenivät bileissä ja Lance antoi suorastaan elokuvamaisen suudelman Rebeccalle, todeten että “aina ei kaikkea tarvitse sanoa ääneen”. Tästä lähtikin pariskunnan roolien täydellinen muutos, sillä molemmat olivat yhtäkkiä varmoja, ettei suhde jatku matkan jälkeen. Viivi oli selvästi loukkaantunut, haukkuen Lancea ja kertoen tarinoita, mitä kaikkea hän oli naiselle tehnyt, muun muassa lukinnut parvekkeelle.

Iltanuotiolle pariskunta lähti itsevarmoina siitä, että ero tulee. Iltanuotiolla oli kuitenkin hyvää ja reflektoivaa keskustelua ja pari päättikin lähteä iltanuotiolta lopulta On-off-menoaan jatkaen jollain tasolla yhdessä. Pari jatkoikin yhdessä suoraan Temptation Islandin 8. kaudelle, tosin eroten välissä ainakin kertaalleen.

Ovatko Viivi ja Lance eronneet?

Nykyään Viivi ja Lance eivät ole enää yhdessä ja molemmilla on tietojen mukaan omat kumppanit, joiden kanssa he ovat yhdessä. Viivi meni salamana kihloihinkin ja muutti uuden miehensä kanssa yhteen.

Lue myös: Jatkuuko suhde? Lancen ja Viivin viimeisellä iltanuotiolla riittää puhuttavaa

Lance on kadonnut aika lailla täysin julkisuudesta, mutta miehen taksiyritys on edelleen kaupparekisterissä, joten Lance toiminee edelleen yrittäjänä. Viivi on vastaavasti jatkanut töiden tekemistä.

Viivi ainakin on kokenut Glow-upin eron jälkeen ja vihjaileekin Instagramissa jo omista häistä!

Päätoimittaja