Oho! Sanna Marin valittiin vuoden muotivaikuttajaksi

Oho! Sanna Marin valittiin vuoden muotivaikuttajaksi
Sanna Marin / Kuva: Jukka-Pekka Flander

Fashion Finlandin perjantaina 16. syyskuuta järjestämässä Fashion Gala Dinner + Awards 2022 -illallisgaalassa jaettiin muotialan merkittävimmät tunnustukset.

Suomen pääministeri Sanna Marin valittiin parhaaksi muotivaikuttajaksi. Myös Marimekko ja kotimainen Infinna-kuituinnovaatio pääsivät palkinnoille.

Pääministeri Sanna Marin valittiin gaalassa parhaaksi muotivaikuttajaksi. Parhaaksi markkinointiteoksi valittiin kuositalo Marimekon ja urheilujätti Adidaksen yhteistyömallistot, vastuullisuusteoksi suomalaisen tekstiiliteknologiayritys Infinited Fiberin Infinna-uusiotekstiilikuitu ja muotielämykseksi nuorten suunnittelijoiden uudet vaatebrändit VAIN, Zouseph’s, Justudios, Jouten, Hedvig, Lilja the Label ja Eshe Studios.

”Suomen pääministeri Sanna Marin uudistaa päättäjien pukeutumiskulttuuria. On todella hienoa, että hän on aidosti kiinnostunut tyylistä ja vaatteiden voimasta. Marin on merkittävä vaikuttaja muodissa, myös yli maan rajojen”, Fashion Finlandin liiketoimintajohtaja ja päätoimittaja Sami Sykkö kertoo tiedotteessa.

Voittajat valitsi muoti- ja media-alan vaikuttajista sekä päättäjistä koostuva tuomaristo, johon kuuluivat tanssitaiteen legenda Jorma Uotinen, media-alan moniosaajat Anni Hautala, Esko Eerikäinen ja Ella Kanninen, lastenvaatebrändi Reiman toimitusjohtaja Elina Björklund, vastuullisen vaatemerkki VIMMAnperustaja Marjut Rahkola, porilaisen muotitavaratalo Ratsulan toimitusjohtaja Matti Ratsula ja Helsingin apulaispormestari Nasima Razmyar.

Lue myösTemptation Island Suomen Annalta paljastus seksuaalisista tarpeista – “Sit mä haen muualta”

Sanna Marin on yksi Suomen seuratuimmista yksityishenkilöistä Instagramissa. Pääministerin pukeutumisesta on noussut myös monia kohuja ja keskustelua siitä, millainen pukeutuminen on pääministerille sopivaa.

Lähde: Fashion Finlandin tiedote.

Päätoimittaja