Pakottaako tuotanto tis-osallistujat päivittämään someen? Selvitimme asian

Temptation Island Suomi nousi aikanaan kulttisuosioon poikkeuksellisen formaatin, mutta myös hyvän somepöhinän takia. Nykyään tosin keskustelu on hiljentynyt hieman.

Lue myös: Muistatko vielä Temptation Island Suomen 6.kauden parit? Näin siinä kävi, parien tilanne nyt

Yksi monen mieltä painanut kysymys on ollut, pakottaako tis-tuotanto Temptation Island -osallistujat tekemään some-päivityksiä. Monen osallistujan somessa kuitenkin näkyy päivityksiä ja ne ovat hyvin yhteneväisiä.

Lue myös: TIS-Disa, 39, säväyttää kuvillaan – lupaa hieroa varatut miehet jäykiksi

Asia nousi esiin Jodelissa, kun yksi käyttäjä kysyi, pitääkö osallistujien postata someen Temptation Island Suomen kauden aikana.

Kuva Jodelin tis-keskustelusta. Kuvakaappaus/Jodel

Yksi väitetty osallistuja kertoi, että mikään pakko eli ole postata. Tuotanto tarjoaa materiaalin ja sen saa jakaa halutessaan.

Myös toinen väitetty osallistuja komppasi väitettä, oltuaan varattuna Temptation Islandilla Thaimaan kaudella. Moni julkaiseekin kuvia näkyvyyden toivossa vapaaehtoisesti.

Lue myös: Muistatko vielä TIS-Isabellin? Muuttunut nainen poseeraa viettelevänä Instagramissa!

Pitääkö osallistujien postata someen? Kuvakaappaus/Jodel

Tuleeko tis-osallistujien oikeasti postata somekuvia?

Jodelia voi osittain kritisoida lähteenä, sillä osallistujat ovat anonyymeja.

Kysyimme asiaa muutamalta aiemman kauden osallistujalta. Vastaukset olivat yhteneviä, eli tis-osallistujien ei tarvitse postata mitään someen, mikäli he eivät halua. Tuotanto kuitenkin kannustaa siihen ohjelman promoamiseksi ja tarjoaa materiaalia, jota jaetaan lehdistölle sekä lisäksi kuvia, jotka ovat vain osallistujille.

Lue myös: TIS-Mari vertailee reissujaan Temptation Islandissa – paljastaa myös seurustelleensa välissä!

Osallistujille annetaan kuitenkin tietyt ohjeet kuvien jakamiseen: tulevia tapahtumia ei saa paljastaa eikä nykyisten osallistujien parisuhdestatusta saa luonnollisestikaan paljastaa. Luvassa voi olla sopimussakko, mikäli näin tekee.

Tis-osallistujien nimiä ei asian arkaluontoisuuden vuoksi kerrota tässä artikkelissa. Uutiskansalainen vahvistaa kuitenkin, että haastateltavat ovat olleet mukana ohjelman kausien 4-9 välisenä aikana.

Lue myös: 11. kauden Temptation Island Suomen parit julkaistiin – lue esittelyt ja analyysit pareista!

Temptation Island Suomi Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin.

Päätoimittaja