Star Wars – Rise of Skywalker -elokuvasta julkaistiin ensimmäinen traileri, katso video!

[FSM_featured_image size=large]

Tähtien sodan odotettu yhdeksäs osa on aiheuttanut faneissa parranpärinää ja spekulaatiota jo pidemmän aikaa. Nyt siitä on viimein julkaistu ensimmäinen traileri, ja se sisältää paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia!

Alun perin jo toukokuuksi suunniteltu leffa lykättiin aiemmin julkaistavaksi Tähtien Sota -elokuvasarjalle tyypilliseen julkaisuajankohtaan eli joulukuuhun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Jos et halua katsoa traileria, vaan pitää jännityksen yllä, kannattaa skippaa lukeminen tähän kohtaan!

Odottavan aika on pitkä, ja nyt julkaistu traileri tuo ruudulle jälleen uudet tutut hahmot. Trailerilla Rey on selvästi oppinut jo käyttämään uudella tavalla voimaa, minkä lisäksi Kuoleman Tähti esiintyy jälleen jutussa! Finnillä on tiukat paikat ja Kylo Ren vaikuttaisi olevan paha – ainakin aluksi. Myös prinsessa Leia esiintyy trailerilla, vaikka hänen näyttelijänsä Carrie Fisher menehtyi jo ennen elokuvan kuvauksia.

Loppuhuipennus trailerille kuitenkin saa varmasti monet fanit nälkäiseksi – trailerin lopussa kuullaan Palpatinen eeppinen ja legendaarinen nauru. Mikä on vanhan keisarin rooli elokuvassa? Vai onko hän ohjannut tapahtumia jo 7. ja 8. osan kohdalla?

Katso alla oleva traileri ja ota asioista selvää!

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=O7B6khltD8M&w=560&h=315]

Kiinnostaako sinua kirjoittaa elokuvista, joko kriittisellä tai uutismaisella otteella? Rekisteröidy tästä, kirjoita ja tienaa!

Päätoimittaja