Tässä ovat Temptation Island Suomen 8.kauden parit!

[FSM_featured_image size=large]

TIS8. Temptation Island Suomen kahdeksannen kauden pariskunnat ovat nyt julkaistu. Mukana on aiemmilta kausilta tuttuja kasvoja, minkä lisäksi paikalla nähdään myös uusia tuttavuuksia.

Voit lukea live-seurannan parien julkaisemisesta klikkaamalla tästä.

Uusi kausi kuvattiin koronaviruksen aiheuttamien poikkeusolojen takia Suomessa, Kainuun Vuokatissa. Pressissä paikkaa kutsuttiin “Thainuuksi”, ja uusi paikka aiheutti uudet haasteet, mutta tarjosi sen lisäksi mahdollisuuksia tuottaa erilainen kokemus aiempiin kausiin verrattuna.

Mainos

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)

Aarne ja Amalia

Aarne ja Amalia. Kuva: Lars Jonhson/Nelonen Media

Jyväskyläläiset 20-vuotiaat Aarne ja Amalia kohtasivat ensimmäistä kertaa toisensa, kun Aarne tuli kuokkimaan kotibileisiin. Heidän ajatusmaailmansa kohtasivat nopeasti, ja pari löikin pian hynttyyt yhteen, kun Aarne muutti yhteen Amalian kanssa. Aarne asuu ensimmäistä kertaa omillaan, mikä loikin pieniä haasteita yhteiselle alkutaipaleelle. Pari on seurustellut ennen reissua 1,5 vuotta.

Aarne haluaa saarella nähdä, miten hän osaa käyttäytyä houkutusten keskellä. Ennen matkaa puhuttiin, ettei tehtäisi mitään, mitä kotonakaan ei tehtäisi ja fyysinen läheisyys on kiellettyä. Amalian mukaan ihastuksille ei voi kuitenkaan mitään, jos niitä tulee.

Pariskunnan mukaan saarella on paljon menetettävää, sillä arjelta voisi pudota pohja. Suhteessa heille tärkeää on hyvä kommunikaatio ja tasa-arvoisuus. Ainoat riidanaiheet ovat rutiinit ja kodinhoito, eikä pariskunta omien sanojensa mukaan ole kova bilettämään.

Jonna ja Jussi

Jonna ja Jussi. Kuva: Lars Johnson/Nelonen Media

24-vuotiaat Jonna ja Jussi ovat eläneet pienessä on-off-suhteessa. Viidenneltä kaudelta tuttu sinkku Jonna kuvailee parin suhdetta myrskyisäksi. Jussin kanssa aiempi ero tuli, kun Jussi oli pettänyt Jonnaa. Alun alkaen toisensa laivalla tavannut pariskunta löysi toisensa uudelleen alkuvuodesta, ja suhde eteni nopeasti yhteenpaluuksi.

Jonna ja Jussi kuvailevat parisuhdettaan räiskyväksi, mutta Jussi vakuuttelee, että Jonnan tulisuus ja temperamentti ovat hänen parhaita puoliaan. Viettelysten saarella pariskunta koittaa löytää kadoksissa olleen luottamuksensa.

Mainos

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)

Jenna ja Juuso

Jenna ja Juuso. Kuva: Lars Johnson/Nelonen Media.

Joensuulaiset 23-vuotiaat Jenna ja Juuso tunnustautuvat vankkumattomiksi Temppari-faneiksi. Pariskunta on pitänyt yhtä noin vuoden ja suhde on Jennan ensimmäinen. Pariskunnasta Juuso uskoo, että matkalla läheisyydenkaipuu voi tulla tutuksi. Pariskunta tapasi ensimmäistä kertaa baarissa, kun Juuso kiinnitti huomiota kiukkuisen näköiseen Jennaan. Jo parin viikon tuntemisen jälkeen pariskunta päätyi seurustelemaan.

Yhteiseksi harrastukseksi he kuvailevat juomisen. Heitä yhdistää omanlaatuinen huumorintaju ja pariskuntaa kuvaillaan kavereiden toimesta pelottavan samanlaisiksi. Turvallisuudentunne ja rentous ovat parasta parisuhteessa, mutta Juuson mustasukkaisuus oli yksi suurimmista syistä ohjelmaan hakeutumiselle.

Viivi ja Lance

Viivi ja Lance. Kuva: Lars Johnson/Nelonen Media.

22-vuotiaat Viivi ja Lance päätyivät testaamaan suhdettaan jo toistamiseen, sillä pariskunta on nähty jo aiemmin Temptation Islandin 6. tuotantokaudella. Pariskunta oli ensimmäisen reissun jälkeen erossa toisistaan puoli vuotta, mutta välit lämpenivät samalla kun molemmat panostivat omaan hyvinvointiinsa, Viivi muun muassa terapian avulla.

Pariskunta haluaakin kehittää itsensä lisäksi tällä kertaa uutta suhdetta, ja ajatukset ennen reissua olivat, että tämä kerta menee paremmin ja helpommin. Viivi kuvaili kuitenkin pressissä ajatuksen olleen jälkikäteen jopa naiivi.

Kahden ja puolen vuoden yhdessäolon jälkeen pari lähti kuitenkin saarelle vahvempana kuin koskaan ja edelliset teot oli annettu anteeksi. Pari oli myös muuttanut yhteen ennen reissua. Varsinaisia rajoja ei oltu kuitenkaan asetettu, sillä Temppari-kuplaan on niin helppo ajautua. Toisesta ei saa kuitenkaan puhua pahaa reissun aikana.

Temptation Island Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa 30.9.2020.

Mainos

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 5)

Päätoimittaja