Temppareissa tapahtuu odotettu käänne – osallistujat hämmästyvät: Joanna ja Leo saapuvat saarelle

Temptation Island Suomen 11. kauden 4. jaksossa tapahtuu Temppari-historiassa ennennäkemätön käänne, joka muuttaa matkan luonteen täysin. Täysin odottamaton kyseinen käänne ei kuitenkaan ole.

Aiheesta lisää: Temptation Island Suomen 11. kauden juonipaljastuksia ja juoruja – mitä kaudella oikein tapahtuu?

Varo juonipaljastuksia!

Temptation Island Suomen keskiviikon jaksossa tapahtuu juonenkäänne, kun sekä varatut naiset että miehet ja sinkut kerätään yhteen huoneeseen omilla huviloillaan. Kaikille heille näytetään video, jonka sisältöä ei ole paljastettu osallistujille.

Mainos

Pian osallistujille selviää, että kyseessä on parin esittelyvideo. “Ne tulee tänne”, Pirita huutaa arvauksensa ja osuu täysin oikeaan. Saarelle tulee nimittäin uusi pariskunta, kun saarelle saapuvat kauden 1. bileissä esiintynyt Leo, 19, ja tämän kumppani Joanna, 21. Joanna on aiemmin osallistunut Temptation Island Suomeen 9. kaudella, jonka aikana hän sääti ja lopulta harrasti yhdyntää Henkan kanssa. Joanna sai myös niskaansa paljon ansaitsematonta vihaa somessa.

Lue myös: 11. kauden Temptation Island Suomen parit julkaistiin – lue esittelyt ja analyysit pareista!

Joannan ja Leon Temptation Island -reissun taustalla Joannan luottamusongelmat

Lahtelainen pariskunta tapasi toisensa vuonna 2021 festareilla, kun Joanna meni lirkuttelemaan Leolle omien sanojensa mukaan tuhannen kännissä.

“Minä menin iskemään Leoa hirveässä kännissä. Menin lirkuttelemaan ja kehumaan komeaksi. Siitä lähtien olemme nähneet aktiivisesti”, Joanna paljastaa Ruudun videolla.

TIS-Joannan Instagram

Leo ilmoittaa odottavansa Temppari-matkalta erityisesti D-vitamiinia ja hauskanpitoa. 

TIS-Leon Instagram. Mies on myös muusikko.

Lue myös: TIS-Mari täräytti mielipiteensä 6. kauden varatuista – paljastaa lisäksi asioita 11. kauden keskusteluista

Matkan taustalla on Joannaa vaivaavat luottamusongelmat, jotka ovat seurausta aiemmista parisuhteista.

“Tuodaan parisuhteemme Temppareihin suurelta osin minun takiani. Minulla on ollut useampia tapailukumppaneita, ja suurimmasta osasta on jäänyt vähän huono maku suuhun. Siitä on jäänyt jonkinlainen luottamusongelma”, Joanna kertoo.

Pariskunta toivoo matkan vahvistavan luottamusta ja pääsevän eroon luottamusongelmista ohjelman avulla.

Käänne on sikäli historiallinen, että käänteen myötä Temptation Island Suomessa on ensimmäistä kertaa historiassa samaan aikaan viisi pariskuntaa. Aiemmillakin kausilla pariskuntia on ollut mukana yli neljä, mutta yleensä parit ovat tulleet lähteneiden tilalle.

Katso klippi: osallistujille näytetään video

https://www.ruutu.fi/video/4225003

Temptation Island Suomi Nelosella ja Ruudussa. Uusi jakso aina keskiviikkoisin.

Ovatko Joanna ja Leo yhdessä?

Eri some-huhuissa on pohdittu Joannan ja Leon yhdessäoloa. Eri lähteiden perusteella pariskunta on bongattu erikseen Tinderistä, joten on mahdollista, että matka ei mennyt kuin Strömsössä.

Lue myös: Muistatko vielä Temptation Island Suomen 6.kauden parit? Näin siinä kävi, parien tilanne nyt

Päätoimittaja