Temptation Island Suomen 8.kausi alkaa tänään – Jonna ja Jussi varastavat heti huomion

Temptation Island Suomen 8.kausi alkaa tänään – Jonna ja Jussi varastavat heti huomion
Jonnan ja Jussin reissu ei mennyt ihan putkeen. Kuva: Lars Johnson/Nelonen Media

Temptation Island Suomen odotetun 8. kauden jaksot alkavat televisiosta tänään. Kausi on kuvattu poikkeuksellisesti Suomen Vuokatissa koronapandemian vuoksi. Tähän mennessä vuotaneet paljastukset kertovat, kuinka Jonna ja Jussi varastavat välittömästi valokeilan ja vievät huomion sekä ensimmäisissä bileissä että ensimmäisellä iltanuotiolla.

Temptation Island Suomen ensimmäisessä jaksossa tutustutaan uusiin pareihin, jotka olemme esitelleet jo tässä artikkelissa. Lisäksi pariskunnat pääsevät kuulemaan sinkkujen myötähäpeää tihkuvat esittelyt, minkä jälkeen vuorossa ovat jo ensimmäiset bileet.

Ensimmäisissä bileissä Jonna viettää aikaa paljon sinkkumiesten kanssa. Lisäksi Jonna haukkuu Jussia lapselliseksi ja uhoaa, kuinka hän jättää Jussin, jos tämä alkaa sikailla. Touhusta voidaan arvata, että Jonna ei itse vedä ensimmäisiä bileitä täysin kunnialla. Jonna vilahtaa lähes täysin alasti sinkku-Jonin edessä, ja Joni joutuu peittelemään silmiänsä oudon tilanteen edessä.

Somekäyttäytyminen nousee tapetille

Bileiden jälkeisenä päivänä on edessä ensimmäinen iltanuotio. Jussi on nostanut bileissä esiin Jonnan somekäytöksen ja Jussin mukaan Jonna on koko ajan negatiivinen ja kertoo vain riidoista ja huonoista tapahtumista. Sinkuista Inkku tuomitsee Jonnan käytöksen lapsellisena, eikä suhteen ongelmia tulisi Inkun mielestä käsitellä julkisesti.

Jonnan kommentit videosta paljastavat paljon Jonnan mietteistä Jussin sanomisia kohtaan.

“Jussi on edelleen ihan vitun pelle. Ei siihen oikeasti voi luottaa! Jos se on ollut minun kanssani noin kymmenen tuntia ennen tuota ja sit se lähtee hiplaamaan jotain muijaa uima-altaaseen..”, Jonna toteaa Samille ja lisää halunneensa uskoa Jussin olevan erilainen.

Grillimaisteri Sami Kuronen tarttuu Jussin kommentteihin ja kysyy Jonnalta, riidelläänkö riidat ensin somessa vai tosielämässä. Jonna puolustautuu toteamalla, että ainoa someen laitettu juttu on se, kun Jussi hajotti hänen televisionsa.

Jonna ihmettelee Jussin selityksiä ja puolustautuu kertomalla, että julkaisee myös positiivisia asioita someen. Jussi ei olekaan hänen mukaansa koskaan aiemmin valittanut Jonnan somekäyttäytymisestä.

Temptation Island Suomen 8. kausi alkaa keskiviikkona 30.9.2020. kello 21 Nelosella ja Ruudussa!

Lähteet: Seiska.fi, nelonen.fi

Päätoimittaja