Temptation Island Suomen jaksoissa porukalla alkaa palaa hermo Kristopheriin

Temptation Island Suomen 11. kauden toisissa bileissä yksi sinkkumiehistä kylvää epäileviä ajatuksia varattujen mieliin. Samalla porukka alkaa saada tarpeeksi miehen toilailuista ja tavasta keskustella.

Kristopher aloittaa keskustelun Piritan kanssa kertomalla, että hänellä on haltian korvat ja hän kuulee asioita, joita muut ei kuule. Kristopher kyseenalaistaa, että oliko Mikan kyyneleet aidot ja näyttääkö hän tunteita muuten. Pirita kertoo, ettei Mika yleensä näytä tunteitaan, mutta siinä kohtaa kun kysytään, onko aidot, Pirita kivahtaa ja huutaa “Mistä minä tiedän onko ne aidot?”

Mika ja Pirita, TIS11 pariskunta
Mika ja Pirita. Kuva: Lars Johnson

Haastattelussa Pirita kertoo matkan olevan stressaava ja sitä ei helpota, että Kristopher nyppii jatkuvasti ja antaa varatuille huonoja ajatuksia. Bileissä Piritaa harmittaa, että hän vain itkee, kun pitäisi pitää hauskaa.

Lue myös: Ei kai taas? Tis-Kristopherista kiusallinen fakta – jakaa rasistisia ja misogynisia videoita

Semin kumppani Julia kommentoi Kristopherin heittävän jatkuvasti lisää vettä myllyyn.

Muista sinkkumiehistä Joonas kommentoi, että “Kristopherilla on hieman omalaatuinen tapa lähestyä”. Jani taas kertoo varatuille, että häntä häiritsee Kristopherin tapa laittaa varattujen ajatuksia sekaisin. Se ei ole hänen mukaansa matkan tarkoitus.

Lue myös: Tis-Disa poseeraa lähes alasti – katso kuva

Miten Piritan bileilta jatkuu, sanooko joku Kristopherille suorat sanat?

Temptation Island Suomi Nelosella kello 21:00 joka keskiviikkona.

Päätoimittaja