Temptation Island Suomi alkaa tänään! Mukana mielenkiintoisia pareja – sarjaeroajia, uskovaisia ja avoin suhde

Viihde. Nelosen suosittu reality-sarja Temptation Island Suomi alkaa tänään. Sarjassa on luvassa jo kuudes kausi, ja mukana on aiemmista poikkeavia ja nuorempia pariskuntia.

Eveliinalla, 22, ja kauden ikänestorilla Santerilla, 27, on avoin suhde. Heille se tarkoittaa sitä, että vieraissa käyminen on sallittua, mutta kaikenmaailman romanttinen läheisyys ja aamuinen lusikointi on kiellettyä. Sortuvatko nämä kaksi jo vieraisiin sänkyihin ensimmäisissä bileissä? Ainakin ensimmäisessä jaksossa moni sinkku on kiinnostunut kyselemään Eveltä avoimesta suhteesta, sillä se on monelle osallistujalle vieras käsite.

Lue lisää:

Mikä on avoin suhde?
“Avoimessa suhteessa ei voi pettää”

Mainos

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)

Parikymppiset Lance ja Viivi ovat olleet kaksi vuotta yhdessä, mutta he ovat suhteensa aikana eronneet jo kolme kertaa. Taksiyrittäjänä toimiva Lance asuu vuorotellen porukoidensa luona ja puolet ajasta yhteisessä asunnossa. Mielenkiintoa luo myös Viivin mustasukkaisuus ja se, kestääkö parin suhde houkutukset kuumien sinkkujen keskellä.

Ohjelmassa avoimen suhteen toisena ääripäänä voitaneen nähdä Leevin ja Josefinin suhde. Toisensa kristillisessä sisäoppilaitoksessa tavannut kaksikko päätyi ohjelmaan Josefinin aloitteesta, ja Leevi joutui seuraamaan kiltisti perässä. Pari lähti testaamaan ohjelmaan, miltä tuntuu pärjätä omillaan, sillä pariskunta on ollut käytännössä joka päivä kahdestaan ja yhdessä seurustelemisen alkamisen jälkeen.

Tähän kontekstiin viimeisin pari, Mari ja Väpä Äänekoskelta, vaikuttavat kenties tasapainoisimmalta. Lähihoitajana toimiva Mari vaihtoi entisen poikaystävänsä lennosta Väpään. Pari on ollut toisistaan erossa Väpän armeija-aikana, mutta kuinka he kestävät saaren houkutukset?

Mainos

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 5)

Temptation Island Suomi, Neloselta ja Ruudusta keskiviikkona 9.10. klo 21.00.

Lähde: Nelonen

Päätoimittaja