Temptation Island suomi: Jonnan ja Jussin viimeisellä iltanuotiolla jäätävä tunnelma – “Yksi iso vitsi”

Temptation Island suomi: Jonnan ja Jussin viimeisellä iltanuotiolla jäätävä tunnelma – “Yksi iso vitsi”
Jonnan ja Jussin reissu ei mennyt ihan putkeen. Kuva: Lars Johnson/Nelonen Media

Temptation Island Suomen 8. kausi lähestyy loppuaan. Viimeisenä parina iltanuotiolle astuvat Jonna ja Jussi. Jonnan ja Jussin iltanuotiolla on jäätävä tunnelma heti alusta alkaen ja haukuilta ei vältytä.

Sisältää juonipaljastuksia Jonnan ja Jussin viimeiseltä iltanuotiolta!

Jonnan ja Jussin matka Temptation Islandilla on ollut värikäs. Molemmat ovat alusta asti koetelleet suhteen rajoja, kun Jonna on lähentynyt fyysisesti Sinkku-Tinon kanssa ja Jussi on muhinoinut Inkun kanssa joka ikisissä bileissä. Viimeisissä bileissä Jussi ilmoitti jopa rakastuneensa Inkkuun, mutta 24h-treffeillä kävi selväksi, että Inkulla ei ole mitään tunteita enää Jussia kohtaan.

Molemmat parit pääsevät ensin Sami Kurosen grilliin, ennen kuin he kohtaavat toisensa. Jonna aloittaa iltanuotion haukkumalla Jussin täysin, minkä jälkeen Jonna kaivaa taskustaan lapun, jossa luettelee Jussin hyviä ja huonoja puolia. Sami Kuronen pyytää Jonnaa lukemaan lapun ääneen.

“Näitä oli siis todella vaikea keksiä. Mulla on 9 plussaa ja 21 miinusta”, Jonna alustaa ja purskahtaa nauruun.

Jussi provosoituu naisen reaktiosta.

“Mitä hauskaa sä näet tässä? Mua on ihmetyttänyt muuten tosi paljon se, että sun haastatteluissa on tullut ilmi, että sä naureskelet tälle kaikelle”, Jussi ihmettelee.

Lue myös: TIS-Analyysi: Onko Jonna kaikkien aikojen vastenmielisin osallistuja?

Jonnan ja Jussin reissu oli “Iso vitsi”

Jonnan mukaan pariskunnan reissu on ollut yksi iso vitsi, mihin Jussi ei suhtaudu samanmielisesti. Jonna lukee kuitenkin listansa ja toteaa, että Jussin hyviä puolia on muun muassa se, että ulkoiluttaa koiraa. Huonoiksi puoliksi nainen luettelee muun muassa sen, että Jussi on epäluotettava, ällöttävä, valehtelee ja pettäisi ilman kameroita.

Lue myös: Tis-Leevi koki kovia – autoon murtauduttiin!

Jussi tunnistaa itsensä osasta piirteistä, mitä Jonna luetteli. Sami Kuronen halusi tietää myös, voiko pariskunta puhua keskenään asioista. Jussin mukaan se on mahdollista, mutta Jonna kaivaa jälleen esiin vanhoja juttuja ja syyttelee Jussia niistä, vaikka oli ne kuulemma jo aiemmin antanut anteeksi. Pariskunta jatkaa riitelyään nuotiolla.

Mitä muuta jaksossa tapahtuu ja miten pariskunta jatkaa saarelta pois?

Temptation Island Suomi, Nelosella ja Ruudussa ke ja to kello 21.00!

Lähde: Nelonen Media

Päätoimittaja