Temptation Island Suomi – Varatut miehet murtuvat iltanuotiolla

Temptation Island Suomi – Varatut miehet murtuvat iltanuotiolla
Kurosen pokka ei meinaa pitää. Kuva: Lars Johnson/Nelonen Media.

Temptation Island Suomen 6. kauden iltanuotiojaksossa ei tunteilta vältytä. Varatut miehet murtuvat täysin iltanuotiolla.

Temptation Island Suomen kauden kymmenessä jaksossa käydään treffeillä, jonka jälkeen luvassa on legendaarinen Kurosen grilli.

Miesten saarella iltanuotio herättää poikkeuksellisen vahvoja tunteita. Varattuna saarelle lähtenyt Leevi kokee ensimmäistä kertaa järkytyksen, kun hän näkee videolla kumppaninsa Josefinin nukkuvan “hodarissa” Karimin ja Jepen kanssa.

Leevi on tapahtuneesta selvästi hämillään, koska tähän mennessä pari on ollut täysin kiltisti ja Leevi itse on nukkunut joka yön yksin, koska pariskunta oli niin sopinut.

-Harmittaa, mutta ei siellä oikeasti mitään tapahtunut. Rajoja ei ole rikottu, mutta lähelle aletaan mennä, Leevi toteaa iltanuotiolla.

Sami Kuronen ei väitteitä purematta niellyt.

Videolla kuultiin myös Joskun suusta, kuinka pojat puhuivat hänelle kauniisti ja Josefin totesi, kuinka hän ei ole kuullut samanlaisia kehuja kotona.

-Olen aika varma, että olen puhunut ihanampia asioita, Leevi vakuuttelee grillimestari Kuroselle.

Väpä pääsee kuulemaan Marin rivouksia, Santeri romahtaa nuotiolla

Väpän näkemällä videolla tämän kumppani Mari ehdottelee Joonalle seksiä. Videolla paljastuu, että olisi ollut “varma saanti”, jos Joona ei olisi sammunut.

Väpää video harmittaa muun muassa sen takia, ettei hänestä videolla puhuttu. Väpä katselee lopun iltanuotiota jalkoihinsa selvästi murtuneena, vaikka varsinaisesti mitään konkreettista ei tapahtunut.

Santerin video on kenties tämän viikon jaksossa pahin. Videolla Santeri näkee, kuinka Even henkinen suhde Rasseen syvenee. Videolla ollaan myös jälleen miehessä kiinni koko ajan, ja viimeinkin mörkö lyö sisään. Santeri vaikuttaa murtuneelta.

-Meillä on ollut kaikki elementit onnelliseen parisuhteeseen ja nyt ihmettelen, mitä oikein on tapahtunut saarella olon aikana, Santeri toteaa.

-Mörkö löi sisään ja huolella. Nyt kun tunteet ovat pelissä, niin kyllä tässä on rajoja ylitetty, Santeri jatkaa vielä ja vajoaa syvään etukenoon, pää käsien välissä.

Pariskunnan rajoihin kuului ennen matkaa, että ihastusten kanssa ei saa puuhata mitään.

Lancen videolla Viivi alkaa puhua Lancesta epämiellyttäviä asioita, mutta Lance itse ei tunnu videosta hätkähtävän. Lance selviää iltanuotiosta ainoana miehenä ilman murtumista.

Temptation Island Suomi Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21.00!

Päätoimittaja