Temptation Islandin 9. kauden parit julki!

Uuden Temptation Island Suomen kauden pariskunnat tulivat viimein julki. Mukana on mielenkiintoinen kattaus eri lähtökohdista saapuvia pariskuntia. Samalla nähdään Temptation Islandin ensimmäinen talvisissa olosuhteissa kuvattu kausi.

Kausi kuvattiin Suomessa Levillä marras-joulukuun vaihteessa koronapandemian aiheuttamien poikkeusolojen vuoksi. Mukana on muun muassa viisi vuotta yhdessä ollut pari sekä pariskunta, jonka toinen osapuoli on trans.

Lue myös: Temptation Island suomi: Jonnan ja Jussin viimeisellä iltanuotiolla jäätävä tunnelma – “Yksi iso vitsi”

Mirkku ja Mika, Nokia

Mirkku ja Mika. Kuva: Nelonen Media/Lars Johnson Photography.

20-vuotias Mirkku eli Miranda ja Mika, 23, lähtevät Temptation Islandiin puolen vuoden seurustelun jälkeen. Pari tapasi toisensa Tinderissä. Alkuun Mika lähti toisen naisen matkaan, mutta lopulta heidän tiensä vei yhteen.

Kaksikko mainitsee suhteensa liimaksi samanlaisen huumorintajun. Suhde on Mikan ensimmäinen oikea, kun taas Mirkku on ehtinyt seurustella lähes koko nuoruutensa muutaman eri ihmisen kanssa.

Suhdetta varjostaa Mirkun vahva mustasukkaisuus ja Mikan raju bilettäminen. Temptation Islandin 9. kauden trailerissa nähtiinkin jo esimakua siitä, kuinka Mika vetää mieluummin överit kuin vajarit.

Railakas meno on johtanut esimerkiksi Mikan puhelimen viestien tutkimiseen. Mirkku toivoo pääsevänsä eroon luottamuspulastaan, ja Mika puolestaan haluaa oppia huomioimaan Mirkkua paremmin.

Sonya ja Mitte, Vantaa

Sonya ja Mitte. Kuva: Nelonen Media/Lars Johnson Photography.

20-vuotias Sonya ja 21-vuotias Mitte kohtasivat toisensa ensimmäistä kertaa netissä ja ensimmäisellä livekohtaamisella Sonya pyysikin Mitteä heti tapaamaan äitinsä.

Ensitapaamisesta on kulunut 3 vuotta, ja sen jälkeen pari on ollut lähes erottamaton. Nykyään Sonyan ja Miten perheeseen kuuluu 2 koiraa ja 3 hamsteria. Heidän suhteensa pohjalla ovat samanlaiset arvot ja keskinäinen vahva kunnioitus.

Sonyan ja Mitten suhteessa Sonya kantaa suurimman vastuun päätöksenteosta. Vastuunkanto saa Sonyan tuntemaan itsensä yksinäiseksi muuten hyvässä suhteessa. Tämän vuoksi Mitte toivookin matkan Temptation Islandille tuovan hänelle rohkeutta tehdä päätöksiä ja aikuistua. Sonya haluaa kehittää itseään ja löytää uusia näkökulmia omaan elämäänsä.

Lue myös: TIS-Leevi tunkeutui asuntoon iöman avaimia

Anna ja Ville-Pekka, 21, Joensuu

Anna ja Ville-Pekka. Kuva: Nelonen Media/Lars Johnson Photography.

Tämä Temptation Island -pariskunta on pitänyt yhtä jo viiden vuoden ajan, ollen historian pisimpään yhdessä ollut pariskunta Temppari-historiassa. Heidän yhteinen taipaleensa alkoi jo lukiossa, kun he lopulta päätyivät samaan kaveriporukkaan. Nykyään perheeseen kuuluu myös kaksi koiraa.

Annaa ja Ville-Pekkaa pitää yhdessä rakkauden lisäksi avoin kommunikaatio. He kertovat erilaisten luonteidensa täydentävän toisiaan. Anna on verbaalinen ja Ville-Pekka hyvä kuuntelija.

Anna toivoo, että matka antaisi Villelle tilaa miettiä hänen omia tunteitaan. Anna on voimakas persoona ja hän pelkääkin, että Villen tunteet jäävät tämän persoonan varjoon. Lisäksi suhde on Ville-Pekalle tämän ensimmäinen, joten matkalla voidaan myös selvittää sitä, onko tämä suhde molemmille “se oikea”.

Anna itse haluaa löytää mahdolliset kehityskohdat itsessään ja lähtee matkaan avoimin mielin. Pariskunnan rajat sallivat ihastumisen toiseen, mutta ihastuksen kanssa ei saa edetä. Leikkeihin osallistuminen on sallittua, jopa seksuaalisiin tekoihin asti. Tällaisia leikkejä on myös trailerin perusteella luvassa.

Julia ja Henrikki, Kerava

Julia ja Henrikki. Kuva: Nelonen Media/Lars Johnson Photography.

23-vuotias Julia ja häntä vuoden vanhempi Henrikki kohtasivat ensi kerran toisensa Tinderissä yhdeksän kuukautta sitten. Pariskunnan suhde eteni nopeasti ja jo kuuden päivän tuntemisen jälkeen he muuttivat Julian asuntoon. He kuvailevat suhteensa alkuvaihetta salamarakastumiseksi. Julialla ja Henrikillä on kaksi koiraa, ja lähitulevaisuudessa he toivovat saavansa perheenlisäystä.

Molemmat ovat tulleet aiemmissa suhteissaan petetyiksi, mutta ne kokemukset eivät ole vielä varjostaneet nykyistä suhdetta. Riitojen aiheet johtuvat pääosin Julian nikotiinin puutteesta johtuvista kiukunpuuskista.

Julia ja Henrikki ovat luonteiltaan kuin yö ja päivä. Julia on ekstrovertti ja hänellä on todella paljon läheisiä kavereita. Henrikki kokee olevansa introvertti, ja tästä syystä hänellä on vain yksi läheinen ystävä. Julia ja Henrikki lähtevät hakemaan Temppareista kokemuksia, mutta ennen kaikkea uusia ystäviä Henrikille. Henrikki kuvaili pressissä kaveripiirinsä olevan erittäin pieni ja hänellä on vain yksi hyvä ystävä, jonka kanssa he näkevät muutaman kerran vuodessa.

Temptation Island Suomi 9. kausi keskiviikkoisin ja torstaisin Nelosella ja Ruudussa 17.2. alkaen klo 21. Temptation Island Suomi Extra torstaisin 18.2. alkaen klo 22. 

Päätoimittaja