Tis-Leevi ja Tis-Annika kertovat paljastuksia kulisseista

Tis-Leevi ja Tis-Annika kertovat paljastuksia kulisseista
Leevi ei sekoillut Temppareissa. Kuva: Lars Johnson/Nelonen Media

Temptation Islandin kuudennella kaudella mukana olleet Leevi ja Annika kertovat BulaTV:n uusimmassa jaksossa omia näkemyksiään saaren viimeaikaisista tapahtumista.

Annikan mukaan Leevi jäi heti alussa mieleen, kun sinkut ajoivat veneellä pariskuntien ohi. Myös ensimmäisissä bileissä Leevi oli vahvasti esillä ja nousi esiin sosiaalisuutensa takia. Leevi ei kuitenkaan muistanut Annikaa, vaan Tuuli jäi Leevin mukaan mieleen “vääristä syistä”, vaikka Tuuli hyvä tyyppi onkin.

Annika kertoo harrastavansa twerkkausta ja sen olevan iso osa elämäänsä, joten twerkkaus oli luonnollinen tapa esittäytyä. Annika kertoo myös olevansa korkeakoulutettu – harvinaista Temppareissa! Lisäksi hän taustoittaa taustat saarelle lähtöön ja kertoo muutenkin kuulumisiaan.

Kaksikko puhuu lisäksi muun muassa siitä, mitä mieltä naiset olivat Leevin käytöksestä bileissä, Leevin ikävästä Joskua kohtaan ja hänen luonteestaan. Lisäksi selviää, mitä mieltä Annika on muista varatuista miehistä. Leevi kertoo lopuksi, oliko saarella myös hänelle houkutuksia – vastaus saattaa yllättää.

Katso video ylläolevasta upotuksesta.

Seuraavassa BulaTV:n jaksossa Leevin vieraana on saarella kohauttanut, avoimessa suhteessa oleva Santeri.

Päätoimittaja