TIS-Mari vertailee reissujaan Temptation Islandissa – paljastaa myös seurustelleensa välissä!

Temptation Island Suomen 11. kaudelle osallistuva Mari Eloranta osallistuu sarjan uusimmalle kaudelle sinkkuna. Aiemmin nainen nähtiin sarjan 6. kaudella viettelemässä varattuja. Nyt Mari kertoo, miten reissut eroavat toisistaan ja millä mielin hän lähtee uudelle kaudelle. Lisäksi Mari paljastaa yksityiskohtia elämästään kausien välissä.

Lue myös: TIS-Mari täräytti mielipiteensä 6. kauden varatuista – paljastaa lisäksi asioita 11. kauden keskusteluista

Mari kertoo Uutiskansalaiselle antamassaan haastattelussa haluavansa pitää yksityiselämänsä yksityisenä.

– Pidän henkilökohtaiset asiat yksityisinä, enkä jaa niitä juurikaan someeni. Pidän myös työni pois sieltä tarkoituksella, Mari toteaa.

Uudelle kaudelle Mari päätyi osittain sattumalta, eikä hän voinut kieltäytyä mahdollisuudesta. Marin mukaan edellisestä reissusta ei ollut kuitenkaan apua matkalla.

– En sanoisi, että apua olisi ollut. Otin ihan uuden reissun kannalta. Uusi kohde ja ihmisetkin, enkä halunnut vertailla aiempaa kokemusta tähän, Mari sanoo.

Matkalla nähdään kuitenkin “sama Mari”, kuin edellisellä kaudella. Reissu oli kuitenkin hieman aiempaan verrattuna, osittain siksi, että hän itse on vanhempi ja kokeneempi.

– Hyvinkin erilainen reissu monella tapaa, eikä näitä voi verrata keskenään. En sanoisi että erilainen Mari. Ihmiset muuttuu, mielipiteet ja ajatukset sen mukana, koen antavani itsestäni paljon enemmän kuitenkin nyt. Pidän muutenkin paljon ajatuksia ja mielipiteitä itselläni, joten on myös vähän pelottavaa jakaa niitä julkisesti. Ihmiset myös tuovat meissä paljon erilaisia piirteitä esiin – niin hyvässä kuin pahassakin, Mari tarinoi ja kertoo, että ei kuitenkaan lähde reissuun miellyttämään ketään erikseen, sillä kaikkia ei voi miellyttää.

Marin elämä muuttui Temptation Islandin jälkeen

Temptation Island Suomi on yksi Suomen seuratuimmista ellei seuratuin reality-ohjelma, eikä sen osallistujien ole mahdollista elää samalla lailla ohjelman alkamisen jälkeen. Myös Mari tuli tunnistetuksi oikeassa maailmassa. Julkisuus ei hänen mukaansa kuitenkaan juurikaan vaikuttanut elämään.

– Ei oikeastaan, enkä halunnut sen vaikuttavan. Kommentteja on tullut satunnaisesti ja tullaan kyselemään kokemuksesta, että millaista oli, pirteä Mari kertoo.

Lue myös: Sara on valmis levittämään lovea Temptation Island Suomessa

Marin arkea jakavat koirat, mutta välissä ehti olla rakkauttakin. Matkaan lähdettiin kuitenkin sinkkuna.

– Olin parisuhteessa tässä välissä, mutta se päättyi viime vuonna. Tavallista arkea siis, Mari päättää.

Lue myös: 11. kauden Temptation Island Suomen parit julkaistiin – lue esittelyt ja analyysit pareista!

Temptation Island Suomi Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin.

Päätoimittaja