Live: Tässä ovat uudet Temptation Island -parit – lue TIS-Sanen kommentit pareista!

Live: Tässä ovat uudet Temptation Island -parit – lue TIS-Sanen kommentit pareista!
Jonnan ja Jussin reissu ei mennyt ihan putkeen. Kuva: Lars Johnson/Nelonen Media

TIS8. Temptation Island Suomen 8. kauden parit julkaistaan keskiviikkona 9.9. ModerniMedia seurasi parien julkistusta. Uusi kausi kuvattiin heinäkuussa Kainuun Vuokatissa.

Live:

12:38 Toimituksen puolesta kiittelemme Liven puolelta, myöhemmin päivällä tulee artikkeli pariskunnista ja mahdollisesti jotain analyysejä. Kiitos kaikille seuranneille!

12:38 Mukana kaudella myös vanhoja tuttuja, ja muun muassa Väpä vilahti trailerissa! Lisäksi Sami Kuronen varmisti 9. kauden tulevan keväällä!

12:37 Sanekoo: “Temppareissa helposti leikkaukset vaikuttavat televisiossa ja iltanuotioilla nähtävään toimintaan. Vaikuttaa siltä, että useampi pariskunta joutuu pohtimaan omia rajojaan ja miettimään, mitä kaikkea voi antaa anteeksi. Näyttäisi siltä, että og-pareista vain Aarne ja Amalia selviävät kohtuu kunnialla, mutta muissa pareissa ainakin toinen osapuoli vipeltää”

12:35 Myös trailerista saa pienen vinkin, että Lance ja Viivi poistuvat kesken kaiken. Trailerin perusteella ainakin Lance ja Jonski vaikuttivat rikkovan rajoja. Myös kettu näytti käyvän jopa pari kertaa kolossa. Meno oli kosteaa ja villin oloista ja treffit hyvin erilaisia kuin aiemmin. Traileri löytynee Ruudusta myöhemmin!

12:31 “Formaatti kuulemma sama, mutta olihan fiilis hyvin erilaista verrattuna Thaimaan maisemiin.” -Viivi ja Lance

12:29 Sanekoo: “Viivi ja Lance vaikuttavat tosi vaivaantuneilta keskenään. “Luulen” että pari lähtee pois kesken kaiken, ja antavat tilaa joillekin vanhoille kasvoille. Toisaalta pakko miettiä, miksi he lähtivät uudestaan kiduttamaan itseään, jos kerrankin kaikki meni suhteessa hyvin?”

12:28 Lähtötilanne toiselle kierrokselle oli Viivin mukaan erilainen kun luuli tietävänsä, mihin menee. Mutta Viivin mukaan ajattelutapa oli naiivi eikä kaikki mennyt kuten piti.

12:27 Viivi ja Lance haluavat samoja asioita ja koti on tärkeä paikka. Viivi sanoo olevansa mustasukkainen, mutta se johtuu omasta epävarmuudesta. Lance haluaa, että Viivillä on hyvä fiilis temppareissa.

12:27 Edellisen kauden jälkeen he olivat erossa noin puoli vuotta, mutta nykyään menee paremmin kuin koskaan. Nyt pariskunta haluaa kehittää itsensä lisäksi myös yhteistä suhdetta. Viivi uskoo, että sinkkunaisten näkeminen ei ole uhka, vaan uhkaa enemmän omaa itsetuntoa.

12:26 Viivi ja Lance olivat kuten tiedettyä mukana neljäntenä parina.

12:25 Sanekoo: “Ihanan erilainen pari kuitenkin verrattuna aiempiin kausiin.”

12:24 Platoninen läheisyys oli Juuson mielestä ok. Jos seksuaalista on pelien ulkopuolella, se olisi rajojen rikkomista. Jennan mukaan ei kannata rajoittaa, vaan tekee mitä tekee maalaisjärjellä. Alkoholia tuli nautittua ja mukavaa oli molempien mukaan.

12:23 Sanekoo: “Reilu vuosi yhdessä, kahden viikon jälkeen yhteen. Kuulostaa siltä, että molemmat ovat olleet ehkä enemmän ihmisen kaipuussa. Luulen, että tämä pari tulee eroamaan, toisaalta kettu ei välttämättä käy kolossa.”

12:22 Suhde on Jennalle ensimmäinen. Hän luottaa Juusoon täysin. Juuso uskoo läheisyydenkaipuun iskevän jossain vaiheessa.

12:21 Seuraava pari on Joensuusta. Juuso ja Jenna ovat Temppari-faneja, ja ovat olleet yhdessä reilun vuoden. He alkoivat seurustella jo pari-kolme viikkoa ensinäkemisen jälkeen. Yhteisenä harrastuksena juominen. Rentous on suhteessa parasta.

12:19 Sanekoo: “Molemmat puhuvat kasvaneensa, mutta Jonnan toimet sosiaalisessa mediassa jne eivät ehkä viittaa tähän. Jodelissa puhututti myös parin olevan valeparina paikalla. Ainakaan tuolla pressissä ollessa eivät vaikuta enää kovin rakastuneilta.”

12:18 Jussi ja Jonna päätyivät sattuman kautta uudelleen yhteen muutaman vuoden tauon jälkeen.

12:18 Jussi ja Jonna tapasivat laivalla alun alkaen. Jussi pitää Jonnan suorapuheisuudesta.

12:16 Jonna ja Jussi odotetusti mukana pariskuntana. Menossa “toinen kierros”, aiemmassa suhteessa oli pettämisiä ja valehtelemisia Jussin toimesta.

12:15 Sanekoo: “Tuonne lähtiessä ei oikein voi edes katselemalla valmistautua mitä sieltä tulee. 24/7 omassa kuplassa, jatkuvaa möykytystä videoilta ja omien tunteiden tutkimista. Hommat voi edetä yllättävänkin pitkälle ja itsensä kanssa joutuu käymään rankkoja keskusteluita.”

12:13 Sanekoo: “Vaikuttaa mielenkiintoiselta parilta, toisaalta nopea yhteen muuttaminen on usein red flagi. Pari vaikuttaa kuitenkin vakaalta.”

12:12 Ennen matkaa puhuttiin rajoista, että ei tehdä mitään, mitä ei tehtäisi kotona. Fyysisesti ei saa hakeutua lähelle. Ihastuksia voi tulla, mutta niille ei voi mitään.

12:12 Aarne haluaa nähdä, miten osaa käyttäytyä, kun joutuu houkutuksia kohtaamaan ensimmäistä kertaa elämässä. Aarne uskoo parin selviävän kunnialla.

12:10 Aarne ja Amalia ovat ensimmäinen pari! Heidän suhde alkoi, kun Aarne kuokki kotibileissä. Heidän ajatusmaailmansa kohtasivat nopeasti, ja suhde eteni nopeasti. Nyt he ovat pitäneet yhtä 1.5 vuotta. He muuttivat yhteen nopeasti ja vaivihkaa, Aarne asuu ensimmäistä kertaa omillaan.

12:08 Sanekoo: “Tunteet lähtevät varmasti jylläämään näissä olosuhteissa, mutta sää itsessään ja eksotiikan puute voisivat asettaa itselle haasteita viehättyä vieraista.”

12:06 Uudet puitteet tarjoavat erilaisen kauden “Thainuussa”. Sää asetti välillä hieman haasteita. Puitteet unohtuivat kuitenkin nopeasti, koska ohjelman idea on sama kuin se on ollut Thaimaassakin.

12:05 Sami Kuronen toivottaa väen tervetulleeksi pressiin.

12:00 Pressi pidetään Helsingissä Allas Sea Poolissa. Mukana siis uudet parit ja myös jo esitellyt sinkut! Mukana livessä myös 6. kaudelta tuttu Santeri, joka esiintyy päivityksissä nimellä “Sanekoo”.

11.57 Alustavissa spekulaatioissa mukana ovat 5. kaudelta tuttu Jonskibabe miehensä kanssa sekä Viivi ja Lance 6. kaudelta. Lisäksi Mattu ja Jape ovat varaparina huhujen mukaan. Lue lisää täältä.

Artikkeli päivittyy kohta. Uusimmat päivitykset saat päivittämällä sivun.

Päätoimittaja