Vitsiksi meni! Marin ja Väpän viimeinen iltanuotio saa Kurosenkin repeämään

Vitsiksi meni! Marin ja Väpän viimeinen iltanuotio saa Kurosenkin repeämään
Kurosen pokka ei meinaa pitää. Kuva: Lars Johnson/Nelonen Media.

Temptation Island Suomen keskiviikon jaksossa päästään todistamaan Marin ja Väpän viimeistä iltanuotiota. Nuotiolla keskustellaan vakavia asioita, mutta myös Kurosen pokka meinaa pettää Väpän pettämättömän logiikan edessä.

Ensimmäisenä Kurosen grilliin astelee Väpä, oikealta nimeltään Eero, jonka matka alkoi jo alusta alkaen vauhdikkaasti. Heti alussa Väpä läpsytteli bileissä naisten pyllyjä ja heittäytyi seikkailuun antoisasti, mennen sekaisin Mareista. Läheisimmäksi saarella tuli Ade, jonka kanssa mörkö löi sisään pariinkin otteeseen. Myös Väpän kumppani Mari on antautunut matkan aikana houkutuksille, ollen sängyssä sormi-Joonan kanssa ja viihtyen tiiviisti hänen seurassaan.

Kurosen grillissä Väpältä kysytään ensin, paljonko Marin toiminta häiritsi häntä.

-Eihän se ollut kaunista katseltavaa. Kyllähän se sattui, mutta kun sen ensimmäisen kerran näki ja sen shokista pääsi ohitte, niin ei päässyt enää tulemaan yllätyksenä, Väpä selittää naama vakavana.

Kurosella on vielä kysyttävää liittyen parin toimintaan ja touhuihin saarella

-Oliko niin, että Mari kuitenkin tässä mielessä avasi pelin, et Mari oli ensin liikkeellä?

Väpä sanoo, että Marilla tilanne eskaloitui häntä nopeammin. Mies on sitä mieltä, että hänen oma toimintansa ei silti ollut tarkoitettu kostoretkeksi.

-Kyllähän mullakin sitä käsisyöttöä on ollu tossa matkan varrella aika paljon, Väpä myöntää, saaden tyynenä grillimaisterina tunnetun Sami Kurosen repeämään naurusta.

Väpä toteaa myös, että mitkään teot saarella eivät olleet kosto Marille, vaan teot tuli tehtyä, koska ne tuli tehtyä.

Parin keskinäisissä keskusteluissa esiin nousee muun muassa se, miten toiseen voi enää luottaa tämän matkan jälkeen, kun hommat eskaloituivat näin pahasti jo kolmessa viikossa. Pettämistarinoiden ohella pöydälle nousee muun muassa parin seksielämä ja parit tokaisut aiemmilta videoilta. Toisaalta mitään vihamielisyyttä parin välillä ei vaikuta olevan.

Temptation Island Suomi, Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21!

Lähde: Nelonen

Päätoimittaja