Leenu pettyy Artun toimintaan Temptation Islandilla

Leenu pettyy Artun toimintaan Temptation Islandilla
Leenu ja Arttu ovat Temptation Islandin pisimpään seurustellut pari. Kuva: Lars Johnson/Nelonen media

Televisiossa 18.1.2023 esitettävässä Temptation Island Suomen jaksossa Leenu saa nähtäväkseen Artun videon. Leenun mielestä rajat ylittyivät videolla ja Leenu onkin pettynyt Artun toimintaan.

Temptation Island Suomen 11. kausi alkaa lähestyä loppuaan ja seuraavaksi on edessä unelmatreffit. Ennen niitä pariskunnat saavat kuitenkin nähtäväkseen vielä yhdet videot, eikä niiden sisältö miellytä kaikkia.

Toistaiseksi reissulla hyvin pärjänneet Leenu ja Arttu ovat olleet yhdessä peräti kuusi vuotta. Illan jaksossa Leenulle näytetään video, jossa tämän kumppani Arttu viettää aikaa sinkku-Marin kanssa ja leikkii tämän kanssa sitomisleikkejä. Ilta päättyy kaksikon osalta nukkumiseen samassa sängyssä.

Lue myös: TIS-Mari täräytti mielipiteensä 6. kauden varatuista – paljastaa lisäksi asioita 11. kauden keskusteluista

Leenu on pettynyt Artun toimintaan

Bileiden jälkeisellä iltanuotiolla Leenun hymy hyytyy nopeasti. Kuva: Lars Johnson/Nelonen Media.

Videoita katsottuaan Leenu kertoo olevansa pettynyt Artun toimintaan ja siihen, miten lähelle mies on päästänyt sinkku-Marin. Hän sanoo tulleensa jo aiemmin sinkkumiesten kanssa keskusteltuaan siihen tulokseen, että Artun puheet ja teot saattavat kieliä epävarmuudesta.

“Hän ei ole minulle kuuteen vuoteen näyttänyt olevansa epävarma mistään. Hyvin hän on piilottanut sen, mikäli tämä epävarmuudesta johtuu”, Leenu tilittää Sami Kuroselle iltanuotiolla.

Lue myös: Leenu ei ilahdu Artun videosta – mitä näkyy toisella videolla?

Leenua ärsyttää selvästi miehen käytöksessä se, ettei siitä voi tehdä tulkintoja suuntaan eikä toiseen.

“Se, että ei tiedä, onko toinen tosissaan vai ei, ei tunnu missään nimessä hyvältä”, hän toteaa.

Leenu kertoo toivovansa, ettei Artun ja Marin suhde ehdi syventyä loppuaikana. Heidän käytös on jo nyt naisen mukaan satuttanut tarpeeksi.

Temptation Island Suomi keskiviikkoisin Nelosella ja Ruudussa.

Päätoimittaja