Näin käytät Elementoria verkkosivuston tekemiseen

Näin käytät Elementoria verkkosivuston tekemiseen
Elementor on verrattain helppokäyttöinen lisäosa ilmaisten verkkosivujen tekemiseen.

Olet varmaan joskus kuullut Elementorista. Se on lisäosa, jolla voi tehdä itse verrattain helposti verkkosivustoja. 

Jos olet koskaan miettinyt, miten voit luoda upean verkkosivuston ilman koodaustaitoja, olet tullut oikeaan paikkaan. Elementor on tehokas ja intuitiivinen työkalu, joka mahdollistaa verkkosivuston luomisen helposti ja vaivattomasti.

Mikä on Elementor?

Elementor on WordPressin suosituin sivurakentaja, joka tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden luoda ja muokata verkkosivustoja visuaalisesti. Sen avulla voit luoda ammattimaisen näköisen sivuston ilman koodaustaitoja.

Elementorin avulla voit muokata sivustosi ulkoasua reaaliajassa ja nähdä muutokset heti. Siksi Elememtor on verrattain suosittu lisäosa. Muita hyviä ja tarpeellisia lisäosia on arvioitu tarkemmin täällä.

Miten aloitat Elementorin käytön?

Ensimmäiseksi sinun täytyy asentaa ja aktivoida Elementor WordPress-sivustollesi. Voit tehdä tämän menemällä WordPressin hallintapaneeliin ja valitsemalla “Lisäosat” – “Lisää uusi”. Etsi sitten Elementor ja asenna se. Kun olet asentanut Elementorin, voit alkaa käyttää sitä verkkosivustosi muokkaamiseen.

Elementor on sen verran raskas lisäosa, että sen käyttö on mahdollista vain tietokoneella.

Elementorin käyttö

Kun olet asentanut Elementorin, voit alkaa luoda verkkosivustosi sivuja. Voit valita valmiista malleista tai aloittaa tyhjästä. Elementor tarjoaa laajan valikoiman valmiita lohkoja, elementtejä ja malleja, joita voit käyttää sivusi rakentamiseen. Voit lisätä tekstiä, kuvia, videoita, painikkeita ja paljon muuta.

Elementorin avulla voit myös muokata verkkosivustosi ulkoasua. Voit säätää fontteja, värejä, taustoja ja muita visuaalisia elementtejä. Voit myös luoda animaatioita ja liukusäätimiä sivustollesi. Elementorin käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja intuitiivinen, joten voit muokata sivustosi ulkoasua vaivattomasti.

Elementor Pro vai ilmainen Elementor?

Elementor tarjoaa myös maksullisen Pro-version, joka sisältää lisää ominaisuuksia ja valmiita malleja. Pro-versio mahdollistaa esimerkiksi WooCommerce-integraation, jolla voit luoda verkkokaupan sivustollesi. Pro-versio tarjoaa myös enemmän widgettejä ja teemoja, joiden avulla voit luoda entistä monipuolisempia sivuja.

Elementorin iilmaiseen versioon on kuitenkin mahdollista lisätä muiden toimijoiden tarjoamia lisäosia. Näin ollen verkkosivuston rakentaminen onnistuu myös ilmaiseksi.

Elementorin hyödyt

Elementorin käyttö tuo monia etuja verkkosivuston tekemiseen. Se säästää aikaa ja vaivaa, koska et tarvitse koodaustaitoja sivuston rakentamiseen.

Elementor tarjoaa paljon valmiita malleja ja elementtejä, joiden avulla voit luoda ammattimaisen näköisen sivuston ilman suurta vaivaa. Kolmanneksi, Elementorin avulla voit muokata sivustosi ulkoasua reaaliajassa, mikä helpottaa sivuston visuaalista suunnittelua.

Yhteenveto

Elementor on erinomainen työkalu verkkosivuston tekemiseen. Sen avulla voit luoda ammattimaisen näköisen sivuston ilman koodaustaitoja. Elementorin käyttö on helppoa ja intuitiivista, joten voit aloittaa sivustosi rakentamisen heti. Jos haluat luoda upean verkkosivuston, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Elementoria.

Päätoimittaja