Marvelin uusimman elokuvan traileri julki – Ant-Man and The Wasp: Quantumania aloittaa uuden vaiheen Marvel-elokuvissa

Marvelin elokuvauniversumissa on lukuisia supersankarielokuvia ja moni sankari on jättänyt jäähyväisensä erilaisten käänteiden kautta. The Ant-Man ja The Wasp: Quantumania aloittaa seuraavan vaiheen Marvelin elokuvissa.

Uudessa trailerissa Ant-Man eli Scott Lang (näyttelijä Paul Rudd) ja Wasp eli Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) yhdistävät jälleen voimansa. Elokuvassa kaksikko seikkailee yhdessä Hopen vanhempien, Hank Pymin ja Janet Van Dynen kanssa kvanttimaailmassa, joka on tuttu elokuvasarjan aiemmista osista. Matkalla he kohtaavat erilaisia olioita ja puskevat itsensä äärirajoille ja jopa niiden yli.

Lue myös: Detective Pikachu -elokuvan salaiset viittaukset julki

Lisäksi joukkoon liittyy Kang, jota näyttelee Jonathan Majors. Elokuva käynnistää Marvelin elokuvauniversumin niin sanotun 5. vaiheen, jossa jatketaan multiversumin tutkimista. Samassa vaiheessa julkaistaan myös jatko-osat esimerkiksi Guardians of The Galaxylle ja Captain Americalle.

Ant-Man and The Wasp: Quantumanian on tarkoitus tulla elokuviin helmikuussa 2023. Suomessa viidennen vaiheen elokuvia ja sarjoja jakaa Disney+.

Lue myös: Mistä katsoa Doctor Whota? Jatkossa Disney+:lta

Katso traileri alta!

Päätoimittaja