Julia ja Semi lähtivät Temptation Islandilta yhdessä – Ovatko Semi ja Julia viedä yhdessä?

Julia ja Semi lähtivät Temptation Islandilta yhdessä – Ovatko Semi ja Julia viedä yhdessä?
Semi ja Julia saapuivat Temptation Islandille pariskuntana. Kuva: Lars Johnson/Nelonen Media

Julia ja Semi lähtivät Temptation Island Suomen 11. kaudella yhdessä pois iltanuotiolta. Ovatko Julia ja Semi vielä yhdessä, vai tuliko heille ero?

Kuumaan kysymykseen saatiin vastaus Temptation Islandin virallisessa podcastissa OMG! Goes Tempparit. Siinä paljastuu, että pariskunta on edelleen yhdessä. Näin ollen ennen kautta tehty veikkaus meni pieleen. Pari asuu yhdessä asunnossa, jonka Semi osti Espanjan reissun jälkeen.

Kauden aikana Semi pohti vakavissaan Julian kihlaamista viimeisellä iltanuotiolla. Parilla oli joitain ongelmia matkan aikana ja heidän dynamiikkaansa on kyseenalaistettu some-keskusteluissa. Kosintaa viimeisellä iltanuotiolla ei kuitenkaan nähty ja Semi paljastaakin yllättävän syyn siihen.

“Mulla jäi se (kosinta) siellä viimeisellä iltanuotiolla sen takia tekemättä, että en tiennyt, miten paksut sormet Julialla on”, Semi kertoo podcastissa ja jatkaa, ettei halunnut ostaa väärän kokoista sormusta Julialle.

Lue myös: Tis-Julia paljastaa – näin kauan saarella oltiin, leikkaukset eivät anna totuudenmukaista kuvaa

Ovatko Semi ja Julia kihloissa?

Julia ja Semi jatkavat yhteiseloaan Temptation Island Suomen jälkeenkin. VIelä pari ei ole kihloissa. Kuva: Lars Johnson/Nelonen media.

Julia ja Semi eivät ole vielä kihloissa. Podcastissa Semi kuitenkin vihjailee, että kosinta saattaa olla edessä mahdollisesti tulevaisuudessa, mahdollisesti pariskunnan etelän reissulla, joka on edessä kesällä 2023.

Julialle Semin kosioaikeet Temptation Islandin iltanuotiolla olivat tulleet hieman yllätyksenä. Uudestaan Semi ei kuitenkaan voi yllättää Juliaa.

“Kyllä minä sitä tällä hetkellä odotan. Saa nähdä, milloin se sitten tulee”, Julia kertoo.

Temptation Island Suomi Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin.

Päätoimittaja