Fröbelin Palikat esiintyy Ruisrockissa 2024!

Fröbelin Palikat esiintyy Ruisrockissa 2024!
Kuvituskuva.

Fröbelin Palikat esiintyy Ruisrockissa 2024. Keikka on yhtyeen ensimmäinen esiityminen festivaaleilla.

Suosittu lastenmusiikkiyhtye Fröbelin Palikat on yksi Ruisrockin ensimmäisistä julkistetuista artisteista. Yhtye, jonka jäsenet ovat koulutukseltaan lastentarhanopettajia, on perustettu vuonna 1987 ja tehnyt lukuisia hittejä, kuten “Kapteeni käskee”, “Leijonan metsästys” ja “Lahjapaketti”. Fröbelin Palikat on esiintynyt aiemmin myös Puuha-Peten suomenkielisen tunnusmusiikin tekijänä.

Fröbelin Palikat iloitsee mahdollisuudesta soittaa Ruisrockissa, joka on yksi Suomen johtavista ja vanhimmista kulttuuritapahtumista.

“Olemme innoissamme päästessämme esiintymään Ruisrockiin, joka on ollut meille pitkäaikainen haave. Haluamme tarjota lapsille ja lapsenmielisille hauskaa ja energistä musiikkia, joka sopii festivaalitunnelmaan”, yhtyeen laulaja ja kitaristi Mats Lillrank sanoo.

Ruisrock juhlistaa suomalaisen musiikin päivää artistijulkistuksin. Taianomaista Ruisrockia juhlitaan Turun Ruissalossa 5.–7.7.2024. Festivaalin muista esiintyjistä ovat varmistuneet muun muassa Louis Tomlinson, J Hus, PMMP, SANNI ja Kaija Koo.

Liput ovat myynnissä Ruisrockin kotisivuilla.

Päätoimittaja