Temptation Islandilla rikotaan ja ylitetään rajoja – Joanna murtuu itkuun

Temptation Island Suomen keskiviikon jaksossa rikotaan parisuhteen rajoja. Samaan hengenvetoon sinkkumiehet ylittävät hyvän maun rajat ja saavat Joannan itkemään.

Lue myös: Joanna menee Temptation Islandilla päätyyn asti -“Minua kaduttaa”

Viimeisimpänä lisäyksenä Temptation Islandille saapunut pariskunta Joanna ja Leo, ovat molemmat lähentyneet tahoillaan saarella tapaamiensa sinkkujen kanssa. Omalla puolellaan Leo on viihtynyt läheisissä väleissä Disan kanssa ja Joanna puolestaan Neron kanssa.

Lue myös: Leo saa kovaa kritiikkiä touhuistaan

Keskiviikon jaksossa Joanna lähentyy entisestään Neron kanssa ja paljastaa lopulta, mitä tapahtui.

“Mentiin Neron kanssa nukkumaan ja harrastimme loppujen lopuksi seksiä”, Joanna toteaa.

Sinkkumiehet olivat ilmeisesti arvanneet jotain olleen meneillään. Atso toteaa, että Joannan ja Leon seksin harrastamisesta puhuttiin porukalla kyseenalaiseen sävyyn.

“Siinä tuli meiltä äijiltä ylilyönti”, hän kertoo kameralle.

Lue myös: Viikon Tis-puheenaiheet: Neron-leimauksia ja Kristopher-kritiikkiä

Joannan ja Neron palattua muiden seuraan vinoilu alkaa välittömästi. Pariskunnalta kysyttiin, kävikö kettu kolossa ja osa elehti kuivapanien. Alkuun touhu huvittaa Joannaa, mutta lopulta hyvänmaun raja ylittyi ja Joanna tilitti tuntemuksiaan kameroille.

“Jossain kohtaa se läppä meni naista kohtaan alentavaksi. Minulla meni se aika paljon tunteisiin ja loukkaannuin siitä, että puhutaan naisen käyttämisestä”, Joanna toteaa haastattelussa.

Seuraavan jakson spoilereissa miehet pyytävät joukolla anteeksi, mutta Joanna on edelleen alamaissa. Jatkuuko Joannan matka enää ollenkaan?

Katso klippi tapahtumista täältä!

Temptation Island Suomi Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin.

Päätoimittaja