Leijonat ottivat voiton Latviasta nihkeän esityksen jälkeen

Suomen alle 20-vuotiaat ottivat voiton Latviasta keskiviikkona pelatussa ottelussa. Voitto tuli nihkeän esityksen jälkeen 3-0 lukemin.

Suomi ei ollut pelissä parhaimmillaan ja Latvia pystyi paikoin haastamaan nuoret Leijonat. Jani Nyman avasi maalihanat avauserässä ennen viittä minuuttia, mutta varsinaista myllytystä peli ei ollut. Latviakin sai kertaalleen kiekon maaliin, mutta osuma hylättiin videotarkistuksella.

Suomen 2-0 osuman teki Niko Huuhtanen toisessa erässä. Kolmannessa erässä Konsta Kapanen sinetöi voiton osumalla tyhjiin.

Suomen maalilla Jani Lampinen pelasi hyvän ottelun ja otti nollapelin 31 torjunnalla. Latvia voitti pelin laukaukset 31-29, joten parannettavaa jää alkulohkon viimeiseen otteluun USA:a vastaan.

Artikkelikuva: Pasi Mennander/Suomen Jääkiekkoliitto