Classic kukisti Happeen, nappasi F-liigan piikkipaikan!

Classic kukisti Happeen, nappasi F-liigan piikkipaikan!
Kuvat/Photos: Juha Käenmäki, Instagram @jukaen

Classic jatkoi vahvaa virettään F-liigassa palatessaan joulutauolta ja varmisti paikkansa piikkipaikalla voittamalla ottelunsa Jyväskylässä.

Avauserän jälkeen Classicilla oli kolmen maalin etumatka, mutta Happee osoitti salibandyn arvaamattomuuden kuroen eron umpeen pelin puolivälissä. Marius Niemelä ja Niko Laiti tekivät tärkeät maalit, tasoittaen tilanteen 3-3:een.

Classic vastasi kuitenkin nopeasti kahdella peräkkäisellä osumalla. Ville Lastikan ja Toni Salminen maalit veivät tamperelaiset jälleen johtoon. Vaikka Markus Salmi kavensi vielä ylivoimalla, Happeen yritykset jäivät vajaiksi. Ottelun loppuhetkillä Classic torjui tehokkaasti vastustajansa ylivoimat ja vahvisti voittoaan Nico Salon osumalla, jonka ansiosta loppulukemiksi kirjattiin 6-4.

Lue myös: Classic hävisi Oilersille F-liigan kärkikamppailussa

Classicilla on nyt viiden pisteen etumatka sarjakakkoseen Nokian KrP:hen, joka on pelannut kaksi ottelua enemmän. Sarjan kolmantena oleva Oilers on seitsemän pisteen päässä Classicista, mutta heillä on myös kaksi ottelua vähemmän pelattuna.

Seuraavat ottelut lauantaina 30.12.2023 tarjoavat lisää jännitystä, kun SPV ja OLS sekä EräViikingit ja Nurmon Jymy ottavat yhteen. Viimeksi mainittu ottelu on myös osa hyväntekeväisyystempausta, joka tukee Maailman arvokkain pelipaita -kampanjaa. Lipputulot tilitetään lyhentämättöminä Paralympiakomitealle, lisäten tapahtuman merkitystä myös hyväntekeväisyyden näkökulmasta.

Päätoimittaja